Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci! Vi sto ste ih pljuvali nakon poraza jucer, neka vas je stid. Imamo malu rotaciju i onda se moze desit velik poraz zbog umora. BRAVO ZMAJEVI!
Ovo ode u top komentare, ko da gledam!! Bravo Kaniffe!
I j sam spucoi ovom Šabanu jedan minus da tebe proguramo na vrh!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Čim je proradio šut, pobjeda! To nam je i falilo u utakmicama protiv Latvije, Turske i Srbije, u kojima smo pogodili 3 trice od 42 pokušaja. Samo rasterećeno u meč sa Francuzima, sve je moguće!
nekad izgubimo ali cesce pobijedimo ! ajmo bosno !
skim sad igramo
Zašto Sandro malim slovom????
Da j espisatelj ovog clanka procitao to sto je napisao, vjerovatno bi uocio gresku
Jako bitno jbt.....kadeti....
bravo mala raja :)
Ma vidis kako je kada zaogramo svi za svoju reprezentaciju a ne da pokrivamo 3 do 4 reprezentacije bivse drzave. A momci svaka cast sve najbolje za vas sve. Uistinu ste ponos
Našoj košarci, pogotovo omladinskim kategorijama, treba više od hvaljenja i tapšanja po ramenu. Čestitke momcima, treneru i savezu.
kako postati trener kosarkaske reprezentacije a da prethodno nikad doticna osoba nije igrala niti trenirala kosarku molim odgovor xd
Jesi ti pio ili stalno tako blesav?
da li imate odgovoro ili nemate ?
Nevjerovatno kojom brzinom napreduje košarka u Bosni i Hercegovini. Očekujem za 5 godina da budemo u samom vrhu u rangu sa Španijom, Italijom, Litvanijom. I da se ako Bog da naša reprezentacija za 10 godina bude ravnopravno nosila sa Amerikom. Ponosan što sam Bosanac.
hahahhahahaha ovo je komentar meseca avgusta hahaha
@ kraguji bole pobjede Bosne? Pazi bolan da ne oboliš od tolike frustracije :D
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bravo zmajici!!!! Svaki uspjeh je dobro dosao dali pojedinacno ili timski.. Kamo srece da se ovi politicari ugledaju na ovu djecu.. Pa pocnu i oni nizat uspjehe.. Jos jednom cestitke od sveg srca za zmajice!!!
Ponosni smo na vas, bravo!
Bravo momci.
Svaka cast, ovo je buducnost bh sporta! Samo naprijed!!!
KAPA DOLE MOMCI !!! VOLIM TE BIH.
Bravo momci