Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška ovom Čovjeku..šta hoće više Nurkić? Veći igrači su igrali od njega u repki bez bilo kakvih uslova ( Marković, Mršić, Firić, Alihodzic, Teletović, Hukić i dr.). On je još uvijek potencijal koji treba dokazati. Sjetite se Darka Miličića koji je bio ispred Lebron Jamesa na draftu ali budala je zavrsila brzo svoju karijeru.
tacno. ni meni nije jasno koje uslove Nurkic postavlja. Pa brate repka je srce prije svega i zelja da igras za svoju drzavu. Ali eto vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu
Ma i ovaj Nurkić se digo previse.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom klubu .... Harune jarane, nemaš potrebe papcima objašnjavati fundamentalne stvari upravlanja savezom ....
Dobri moj i pošteni prijatelju kakav sam ti i ja sam, imao sam čast da te upoznam i da sarađujem sa tobom, svaka ti čast na svemu urađenom za KS BiH a i državu BiH, za tih tvojih 5 godina promovisao si BiH više nego svi političari zajedno od 1995. Od srca ti hvala i svako dobro tebi i tvojoj familiji! Tvoj N.S.
Otkad pratim ovaj slučaj Mahmutović - Nurkić, ništa mi nije jasno. Sad mi je još manje jasno. Mislim da su obje strane napravile neke krive poteze, a poslije su se inatili, što i sad rade. Pa nije li ovaj isti čovjek izjavio kako ne treba nikog moliti da igra za reprezentaciju (kao da mi imamo neki veliki izbor igrača), a sad zbog jednog igrača podnosi ostavku??? Onda je prodavao priču da je Nurkić zdrav, a neće da igra za BiH. A vidjeli smo kad je Nurkić zaigrao za klub, nije valjda sve glumio?
(nastavak) Nurkić je s druge strane postavljao neke ultimatume, ako ne ode ovaj i ovaj, ja neću igrati... Sad ne igra ni za klub, pa valjda će shvatiti da nije još uvijek tolika zvijezda. Obostrana lična, rekao bih, a sve na štetu naše košarke. Kad bi kod oba aktera bio malo manji ego, bilo bi puno bolje.
NURKIC NE ZASLUZUJE POZIV ZA REPKU VIDI GA SAD NE IGRA ZA SVOJ KLUB NESMIJE USTA NI ON NI MENAGER DA OTVORE
Trenirao sam nekada birvaktile s Harunom , jako dobar covjek . Znam da je jako mnogo talenata propalo u BiH i ocigledno ce tako biti i u buducnosti . Jedini dobar put kosarkasa je da ode u SDA ili neku drugu stranku i imat ce i bez puno truda vilu na Poljinama kao nas dragi Konakovic usta ga .....
Mislim da ni jednom od ove dvojice nije maslo za Ramazana.. Ali, ovak gospodin vec nekoliko puta podnosi ostavke a stalno je u Savezu i nigdje ne mice. Mislim, da ima kosarkasa koji su zaduzili ovu zemlju a koji bi takoder uspjesno, kao i njihov prethodnik, mogli obavljati ovu funkciju!
otkad ovaj podnosi ostavku... medijski show. bolan harune, ovaj narod je stoka - pusti nek igraju 'kamena sramena' po koridama... sta seljak zna sta je košarka i prvenstvo. trudi se koliko možeš sebe pogledat u ogledalo i vozdra. jbt seljačina nurkic - i u NBA sjedi na klupi i provaljuju ga ko rampu kakvu... samo opušteno
Papak, procitao sam ovo i prestao "Lično mislim da je između nas 'pukla tikva' samo zato što on sada ima novca, a nekada ga nije imao. "
uhvati se ti uhljebu ZMBT-a, bolje ti je
Hajde više seronjo popusti momka. Idi ba u hayat produkciju i ne seri