Nemamo vremena za slavlje
0
Hadžić: Idemo na pobjedu protiv Makedonije
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ste dernuli crnogorce i croate, sto se mene tice dosta!!! i to je velika pobjeda bh tima!!! ono, ako prodjemo dalje, kako je danas sve ludo, mozemo i do medalje a ko bi to mogao istrpiti... bravo nasi!!!!!!!!!!!!
nađite čovjeku neku bolju sliku....
ova mne sve jado do jade mamu im nesposobnu... ipak cemo morati dobiti makedoniju a tesko brate...
Vec ste postigli uspjeh, sad moze biti samo jos bolje. Sretno!!!
Bravo Sabite, ozbiljan si trener! Ici na pobjedu u sportskom susretu nije mala stvar, za to su potrebne godine rada i iskustva, a ti si ovom izjavom pokazao da si sve to prosao! U ovoj drzavi su samo novinari nepismeniji od vecine javnih licnosti. Zajedno cine odlicnu kombinaciju!
ja bi is\'o na remi sabite! sto je sigurno, sigurno ;)
@PITANJE Prenosi se skor protiv ekipa koje takodje prolaze a ostatak se odbacuje. Znaci za pobjedu 2 a poraz 1 bod. Sabite, cuj na pobjedu, ja bih iso na remi... Sreca pa ce CG dobit Fince a Grcka Hrvate, tako da cemo i mi igrat lezernu utakmicu posto cemo vec znat da smo prosli (naravno treba nam pobjeda protiv Makedonije da prenesemo ta 2 boda u iduci krug kao i onaj jedan poraz od Grka, 1 bod). Makedonci su previse dobro igrali, vrijeme je za neki kiks za njih.
Sabit je tito za Mensu.
Bravo nasi!! Samo nek nema Mense Bajramovica i sve ce bit ok! Zato i jesmo poceli dobijat!
ovaj Sabit veze nema treba ga otjerat sto prije
Kako samo zvuci ovaj Sabit preoptimisticno i toga me je najvise strah isto je rekao protiv finske molim te Boze da nebude kao protiv finaca. U svakom sportu gdje se kaze idemo po pobjedu dobijemo po usima. Momci podarite nam to slavlje bobjedite MAKEDONCE u Zenici Bjeloruse pa da imamo da slavimo BOSNAAAAAAAAAAAAA
su mi cudni ovi rez u nasoj grupi...
@makedonac problem je jedino sto makedonija igra u 14.30, a grcka u 17....
Ako hrvati pobijede grčku,makedonija igra sa drugim timom...........100%
Ipak smo loši. Odbrana kao i uvijek katastrofalna. Jedino nas izvuklo to što je tele proradilo - kao i svake prestupne godine. Mr. D je bio standardno odličan. Pokazao kako se bori za svoju domovinu. Ostali ravni nuli, akcija ni na mapi... Haj da vidimo večeras pravo lice.
Makedonija- BiH, tip- 2 sigurno, jer para radi svoje.
POTUCITE SE S MAKENDONCIMA AKO NAS NE PUSTE !