Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juhuuu eto Garneta sa rorom u KK Pizdice mamu mu jebem mora rec nesto novinarima Wiliams ne smije :D a i Wiliams je zdopi :D ma i Kid je zdopi a majka im place jer misli da Wiliams jebe Kida a Garnet Lopeza pa Teletovic? Mirza uzmi kalas pucaj po ambasadi kip ce ti stvorit ovdje :D Ma ne...nemoj kalasa uzmi obi radnju i napisi unutra Kid opljacko nek njega ganjaju majku mu pedersku u stau :D malkice moras dzabu je :D a eto na kraju zaboli me za sve idem ja smotat a vi pisite hahaha jojjj dobar je memo oca mi :))))
Cuj najbolje krilo NBA,jest al da igra u neko drugo doba a ne u doba Duncana.Mirza mora ici u ekipu tipa San Antonio gdje istu minutazu dijeli skoro 15 igraca kod Popovica,jest da bi umro od znoja al bar bi igrao
samo Mirzi daj minutazu vidjeces kako se igra RATATATAAAAA.
Uvjek mozes doci nazad u boston celticse.... KG
A kako su prije pocetka sezone najavljivali da su najbolja momcad na istoku i da ce da obore Miami sa trona,kao i tada i sad vam se grohotm smijem :D Mirza trazi trade !!!
Dajte Mirzi vise minuta i situacija ce se promjeniti za 180 stepeni.
kod vas barem ima morala pa vas je stid. kod naših političara riječ stid ni ne postoji.
Bezvoljna ekipa koju samo puška može pokrenut.
zato su i doveli AK-47 Kirilenka, al ocito im ni to ne moze pomoci, izgleda da je jedini izlaz iz situacije da Mirzi pocnu davat 40 minuta po utakmici
Jedini izlaz je promjenit trenera. Bar neko ko ce vodit ekipu prosjecno.
dabogda sve izgubili dok god se trener ne promjeni. Cudno je kako su ove nase najvece zvijezde glupave da tako kazem. Dzeko od samog dolaska trpi podcijenjivanje,ponizavanje,sjedi na klupi a bio je do tad jedan od najboljih napadaca svijeta, sluzbeno. Teletovic sluzbeno jedan od najboljih evropskih igraca, najbolji na svojoj poziciji u Evropi, i sjedi u vjestackom klubu Netsi bas kao sto i Dzeko sjedi u vjestackom klubu Sitiju.
yebi ga, transferi su u nba malo drukciji od onih fudbalskih, mozda i nije do Mirze. Ne znam je li bilo kakvih ponuda.
bilo je, mogao je preci u neki slabiji tim ali nije htio, zinula guzica na pare kao i kod Dzeke