Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mu.sli.man: da.bo.gda ti oni na se.stri i ma.teri re.da.ljku napravili.. pa ih ti jos vise volio i 20 bra.ce i se.st.ara p.olu-sr.ba dobio !
Za bratiju genocidnu i jadnu i sportsku i junacku... Sport u bilo kojem segmentu nije samo igra nogama , rukama , glavom, petom,guzicom itd itd Sport je institucija puno drugacijeg karaktera nego sto ga vi ; jadni ,herojski genocidni,ugrozeni i usmrdljivi narod vidite. Sport se uci od rodjenja . Pocetna faza tog lijepog odgoja je dom,kuca ,porodica pa onda ostalo ,vrtici,skola,klubovi itd itd. Ni najmanje nije vazno jeli neko invalid ili fizicki zdrava osoba da bi se bavio nekom vrstom sporta . Samo duhom jadan i bijeda i nepismen covjek moze ismijavati osobu , invalida sto se bavi nekim sportom. Za vas genocidase ofarbane ratnickim bojama i djeca i djecaci i majke i djevojke su niko i nista .Za vas je sport ; psovka , laz , kama, pistolj puska,silovanje,mucenje i sve ono sportsko sto se citav svijet grozi i sto ne poznaje..... Obori bratijo i navijaj radi mene do zore. caj caj cajka
Siguran sam da ce biti pregrst ruznih komentara na racun nasih igraca,tima,trenera ali ja cu samo da kazem ovo! Da li su se prestali nadati oni Srbi, sve vjekove nakon 1389? Da li su prestali navijati za Srbiju sve to vreme?Da li su psovali hajduke, heroje,junake koji nisu uspjeli promjeniti nista, koji su gubili bitke i nakon kojih su i dalje Srbija i Srbi bili na istom? NISU!NECU NI JA! I dalje volim Srbiju i Srbe, i dalje navijam za nas. Ocekivao sam bolje, ali sam i ocekivao i ovo! VOLIM SRBIJU! NAVIJAM ZA SRBIJU!
VI NEMOZETE IGRATI JER STE GENOCIDNA TVOREVINA I FATAJTE SE PLEJKE
U pravu si , bolje ne otici na ta smrdljiva takmicenja, ko to jos gleda i kog to zanima, sjedeca odbojka je najpopularniji sport na svijetu i gleda se od Iraka, Irana pa do bosne.
@ genocidni: kao sto rekoh, kush bagro smr.dljiva ! bolje i ne otici nego onako da te oderu kao vlahadiju tamo.
Dingospo, kako ono vi prođošte na SP u Južnoj Africi? Joj, izvini, zaboravio sam, pa niste ni učestvovali tamo, kao inače što ne učestvujete NIGDJE i NIKAD, u bilo kojem sportu... sem u sjedećoj odbojci.
Smiri se bosnjo, spremi se za izliv bjea i gorcine kad Srbija osvoji medalju na sp.
smrdi su puno jaki.. vidjeli smo na svjetskom u juznoj africi.. casno i junacki se vratise poderanog cm.ara. zadnji u grupi a sve \"zvijezda do zvijezde\".. more kush, bagro smrdljiva.
Bosnje su sila u svim sportovima, nemojte tako... Kao npr. sjedeća odbojka. A tek kad odu na SP u truloj kobili, pljuvanju sa preponama..., vidjećete onda svog Boga.
Priznajem, genocidni smo, sportska smo sila i terorisemo svoje protivnike vrlo okrutno, kao u kosarci naprimjer.
Ovo nije sedeca kosarka, sta se javljas?
Boga ti, Ubilicu, kako komentiras to da ste se vi, vekovna braca, pobili ko zadnji primitivci pred ocima svekolike javnosti zbog obicne lopte hahaha
Cuitite turci, bolje se pripremajte za iduce kfalifikacije da bar nebudete zadnji u grupi, a do tad gledajte malo pravu kosarku i nesto naucite od srpskih majstora ove divne igre
zizitop, u pravu si mi smo veoma silni u sportu tj sila hahahah zato ste vi jade jadne čmrljave i nema vas nigde.