Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curry je drama ali ovo je preseravanje prije utakmice. Valjda mu ovo GS placa da kogu iskoristit dok je na vrhu. A onaj njegov pravi trening niko ziv ne vidi.
Nisam NBA gledao godinama, ali sad kad god mogu GSW pogledam. Stvarno razvaljuje Curry.
isti nas Bavcic
ma kakav najbolji igrac na planeti? mislite ima najbolji tim na planeti. pa jbt prije dvije tekme saigrac tompson ubaci 38 poena, prosle sezone postigao najvise u jednoj cetvrtini u historiji lige... prosle sezone imao srecu pa je jamesu bilo pola ekipe ozlijedjeno u finalu, i opet ga jedva samog dobili, stim da curry uopste nije bio mvp finala, nego iguadala. cuj odigra jednu dobru sezonu i najbolji na planeti. ima on jos puno da radi do jamesa, iako ovaj ulazi u zalazak karijere.
I jordan je imao pippena, kukoca, rodmana. A james bez saigraca kao sto se vidjelo je karina obicna. Moze on prodat tene nike ai prsten bezsaograca ne mozes osvojit. Tako da mozes biti najbolji ali ti treba ekipa.
@Berserk james je jedini igrac u historiji koji je sa tako jadnim timom kao cavsi 2007 dosao do finala. jordan nije mogao prvu rundu proci, bryant nije uspio playoff izboriti, dok je james do finala dolazio. covjek je zadnjih 5 godine u finalu, a porediti curry sa njim je nebuloza i nema veze sa realnoscu. pa james da ima njegovu ekipu ne bi ga niko narednih 10 godina skino sa trona. al vidjet ce se ove godine kad cavsi budu zdravi, pred nama je. curry se ionako usrao prosle godine u finalu
Disciplina, rad i snaga.
'Vako i ovi naši idioti vode zemlju
koju koncentraciju moras imati za ovo, veliki um je ooovaj momak