Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne lazite, nije najveca udaljenost u istoriji NBA !!! malo googlanja ne bi vam skodilo !!!
\"Bilo je tada 87-86 za Sacramento\" na video pise drugacije, al mi cemo pak vjerovati \"novinarima\" SAX-a a ne svojim ocima :)
Naslov je malo zbunjujući, ali se da skontati da se misli na najdalji buzzer beater (za pobjedu) u historiji NBA lige. Svaka čast Tyreke (iako mi je u tvojoj \"generaciji\" Steph Curry draži igrač).
Svim kritičarima SA-X ne bi malo skodilo čitanje teksta, ako već znaju da čitaju(ili samo gledate slike i video), ukratko KO.NJINE PIŠE KOŠ ZA PODJEDU!
Rashid Wallace drzi taj rekord
E kad sam ja ovako. Dzevdo
Internetski portal Yahoo! Sports piše, premda uz malu rezervu, da se radi o najudaljenijemu uspješnom pokušaju šuta za pobjedu s istekom vremena u historiji NBA lige.
klocu jedan, je l\' vidis da pise najudaljeniji kos za pobjedu?
bio sam tamo sinoc, super bilo
Ovo je najudaljeniji kos u NBA istoriji, neinformisani: http://www.youtube.com/watch?v=zWUEnbPsVfo
jbo majku sto lazu,nije ovo ni blizu najvece udaljenosti
Sta ti ga dodje perimetar? :D :D
kecman? cibona-partizan?
ma dajte ljudi, kakvo je ovo njeSra od naslova, cuj najveca udaljenost, covjek pogodio sa centra kos, nista posebno, desava se u NBA redovno svaku noc...