Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba naš Musa još pure pojesti, malo pretjeruje sa izjavama u zadnje vrijeme. Slušao sam nedavno njegov intervju na RSG radiju i nije mi se svidjela priča. OK, treba biti samouvjeren, ali ne treba biti prepotentan. Raditi i igrati, a sve će ostalo sigurno doći na svoje. Realno, u seniorskoj konkurenciji još nije postao faktor i trebao bi biti malo suzdržaniji. Nadam se da će slijedeće sezone u Euroligi davati 30 koševa po utakmici i izbjegavati novinare.
da je igrao jos 5 minuta usao bi u minus, al nema veze nas je
pukla ga trema
Kakvih ovdje sadista ima to je neviđeno.
gdje
@Gospodin Kykser U vasoj glavi kikseru enorman broj sadistickih misli.
Malo šupački od trenera da ga ne ubacuje toliko kad su skauti došli da ga gledaju. Mogao mu je dati puno više minuta ali eto. Bit će prilike za našeg Zmaja
evo kako sam i reko karina 0-5 šut izgubio 4 lopte najgori na terenu
tako je to kad "trema ne postoji".
evo kako sam i reko karina 0-5 šut izgubio 4 lopte najgori na terenu