Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cedevita uzela u gostima Efesa i Milana, a na svom terenu gube od Limogesa i Zadra hahaha
bravo Renfroe,cestitke Musi i Gordicu...!
Odeš na zvaničnu stranicu eurolige, nađeš statistiku sa tekme Real - Bayern, klikneš na Đedovićevo ime i vidiš tamo "Nationality: Germany". Neka mi sada neko objasni zašto se pišu članci o tamo nekakvim švabama. Može li usput, kad se već piše o švabama, da se objavi i statistika Nowitzkog, obzirom da mi je on omiljeni švabo.
Bravo Renfroe ljudino naša!
Kaze podici cemo proizvodnju, kaze sta ces podici, hajde podigni, i on dize dize, ha kaze, vidis da ne mozes. Kaze mogu podici cemo zbog boljitka naroda, i dize on dize, kad ispade mu. Ha ha ha smije se, vidi ispade ti. E sta ce sad narod reci. Reko si nam podici ces, nisi nisi, obeco si. Narode ja cu obecati opet, obecavam evo, ne mozes kad ti je ispalo, kako ces. Prodaje nam maglu prodaje nam maglu rece jedan, hoce i magla da mu ispadne, nista ne vidim. E kaze, da vidimo koliko cete puta unatoc svemu da glasate za iste stranke.
Đesi Zgembo šta ima ?