Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opasna ova srbija.. svaka cast komsije
pa jesmo SRBI ili nismo :D
fakat svaka cast!
Srbija je prejaka za sve na ovogodisnjem Eurobasketu. Fol Francuzi neki favoriti, kod kuce se sa Poljskom muce. Spaniju smo vidjeli u prvom kolu. Eventualno neko iznenadjenje poput Grcke i mozda Hrvatske moze poremetiti put Srbiji ka zlatu.
Istina je da Hrvati imaju nevidjen kompleks od Srba na svim poljima, ali dosadasnji rezultati govore da Srbija ipak tu ima vece sanse.
zaboravio si Tursku eno siluju svabe sa kojima se srbija namucila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DA NIJE ISLAND PRESLAB ZA SRBE
A u ovim reprezentacijama Srbije i Hrvatske nema ama bas nikoga porijeklom iz Bosne. Jooooj, pa kad' mi jos kazu "poturice".
Imaju u Srbiji dva igraca porijeklom iz Republike Srpske. Kao i u svakom sportu.
Imaju i na Klix-u korisnici koji brisu kolacice pa sebi davaju pluseve, al' na kraju krajeva, u dubini duse, taj isti zna da je ipak rijec o jednom korisniku.
srbija u finalu definitvino,siguran sam...
Interesantno je to da je Island u sve 4 cetvrtine ubacio isti broj poena, a to je 16... hahaha
Illuminati confirmed
island haha. hrvatska ce ih pojest.
Ako njih krenu trojke onda ih necete bas pojest, jer oni bukvalno vecinom trojke gadjaju :D
Nesto slabo jedete....ne znam ko ono najvise gubi od Srba upravo Hrvati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha...
kako naša BiH,HR i Srbija dobro furaju u sportu,mi imamo mlade košarkaše,hrvati dobru fudbalsku ekipu,srbi imaju mlade fudbalere i uz to amel tuka,novak đoković i tako dalje puno za nabrojit :D Svaka čast i Bosni i Srbiji i Hrvatskoj što izbacuju takve sportaše za kojima se možemo radovati :)
Nema šta, očekivana pobjeda. Ponosni na vas! Svaka čast momci!
Haha Islandjani jbt salju ceo tim na centre Srbije :D a gadjaju 90% trojke/trice :D ali svaka im cast za borbu, a Srbija neka tako nastavlja