Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loš dan za Hrvate. Fudbaleri donji u Norveškoj, košarkaši poslije gotovo savršenih priprema spušteni na zemlju pred domaćom publikom. Grčka je košarkaška velesila.
Čestitke bosanci na ovoj pobjedi grčke,,valja da se i vi malo proveselite kad već vaši ne mogu ništa...nadam se da će hrvatska bar još jednu izgubit pa možda janje okrenete? kompleks nacija
Xaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxax Efrahisto parapoli!!!!!!! Ortodox brothers
ACAB... All croats are bastards xaxaxaxaxaxa
xaxaxax- rikelme car ACAB
Ha ha, a ovi se ponadali, komentator zapjenio, pa pokrale nas sudije, kme, kme...Budite ljudi i prihvatite poraz, nije vam niko kriv sto Hezonja puca dve nerezonske trojke i promasi citavu konstrukciju
Bez dvojice, tomasa i bogdanovića, igra i nije bila tako loša. A onaj spanulis je pogađo ko lud.
grčka lego kockica , Spanoulis moČno ;))
Presudila grčka klupa, Hrvatska bez dvojice ključnih igrača Bogdanovića i Tomasa nije imala širine, igrači su disali na škrge zadnjih 5-6 minuta, ali opet sjajna utakmica, i jedni i drugi će biti jako opasni u nokaut fazi. Mislim da je sada situacija takva da se Srbija i Hrvatska sreću već u četvrfinalu. Šteta, malo prerano.