Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to veca, treba nam centar i jedan dobar bek suter, ostalo imamo, bice bice u beogradu za 2 godine
Šta hvalite toliko markovića i Firića. Igračine, nema šta, al' vala igrali si i oni na prošlim prvenstvima i šta su napravili. Nije što njih nema, nego što ovi nisu mogli. Ovčina, onoliki mrcina, ne može dobiti skok pod obručem, ili zakucati. Koji kurac radi izvan 6,25. Al' su se bar trudili. Šta se može. Bit će bolje, ako Bog da.
Nismo objektivno imali sanse da dobijemo bilo koga na ovome EP sem eventualno Svedske i Ukrajine. Treba prihvatiti smjenu generacija i pokusati stvoriti jednu potpuno novu reprezentaciju, koja ne treba nikakav takmicarski rezultat u sljedece 4 godine. Sto se luzerskog tripa tice, mozete zamisliti kako je Hrvatima. Imaju objektivno jaci tim od nas, ali su izgubili 3 utakmice koje su vodili do zadnje 2 minute. Mi nemamo za cim zaliti jer nam je najveci uspijeh mogao biti samo poraz manji od 10 razlike. Uz nove snage, nasoj kosarci fali i novi vodja. I to neka prava igracina. Tog jos nemamo.
e forma fakat je sa tobom tesko raspravljati, mi smo slabi za europsko, i to treba prihvatiti a ne se furati bez razloga, a ako si strucan pa kralju zamijeni draska pa vodi zelim ti da dodjes do finala svjetskog prvenstva ali posto smo mi luzeri i to bi izgubili i to od albanije
Ti zeljovac neams pojma o kosarci. To je cinjenica. Meni nesta govoris, a prvo si komentarisao njihova prezimena, i govorio da zbog imena i prezimena ne trebaju biti u reprezentaciji. Ne prosipaj se. Psiholoski slabi? Normalno da su slabi kad imamo u rotaciji 7 igraca na koje mozemo racunati, pa se brzo istrose u jednoj utakmici. Niko nije ni reko da je kosarka pucanje trica glupane, ali treba znati odigrati akciju, ne moze mrsic nesta razigravati na svoju ruku kako on hoce, ako mu Prodanovic kaze kako da postavi napad. Neko je reko nisam kompetentan, pa sigurno imam vise znanja od ovog supka, koji pod komentarima o kosarci spominje njihova prezimena.HAHAHA I najbolje bi bilo da procitate sta su napisali onaj Edo i Andrej pa se malo spustite na zemlju sa tim komentarima.
bravo andrej, slazem se u potpunosti
Treba uzeti činjenicu da naši košarkaši nisu uigrani i ono glavno nemaju koncentraciju u bitnim momentima što dovodi do loših rezultata. Nama treba jedan vrhunski stručnjak koji će znati ukomponovati ekipu. Vidimo Lakerse nisu mogli ništa da naprave, onda su doveli Phila Jacksona koji je sa potpuno istim igračima tri puta za redom bio prvi. I treba dodati da je fizička sprema nula jer kad je najpotrebnije naši nemaju snage da izdrže do kraja. i dokle god ne budemo ispravili greške radili na otklanjanju boljki i nedostataka koje se svako prvenstvo javljaju nećemo moći ništa ozbiljno napraviti.
E forma koji je tebi kurac? Sta si se ti naso komentarisati sta drugi pisu? Napisi svoje misljenje i vozdra. Ti mi neki kompetentni strucnjak Covjek je u pravu kad je one prostote napiso,imamo ogromne kurcine od igraca i to je cinjenica.
e forma hadalju pa jesi ti gledo tekme, psiholoski su slabi, a ti se nadaj samo i umiri u nadi, a jebo te mrsic u supak, pa kosarka nije pucanje trica, i plej treba da razigrava ekipu,majmune glupi, teri ti je to pokazao protiv italije, a prodanovic nije puno mogao, kad nema kvalitet, bolji je od sabita, jos da nam je manje takvih kao ti mogli bi i nesto napraviti, jadni smo mi kad ti ovo komentarises
Bice bolje
Halo ne zaboravite da je i to uspjeh sto smo redovni na EP u kosarci. Pa znate li koliko bogatijih zemalja nije bilo na tom EP. Steta sto nismo bolje prosli. Volio bih znati zasto Bajramovic nije nikako igrao na prvenstvu. I meni se cini da se neki igraci previse forsiraju. Nadam se da ce drugi put biti bolje.
LOSE SU IGRALI I MRS VANI KAD NEZNAS CUVATI PREDNOST
momci i meni je zao, ali nemojte na hukica (jeste bijo je los) ali sjetite se kad je bijo najbolji strijelac za repku kao naprimjer protiv finske u zetri! mene vise ljuti sto smo ozgubili 4 velika talenta! Begic i Rizvic igraju sad za mlade timove Slovenije a Omerhodzic i Trepalovac za Hrvatsku! Oni su '85. godiste i vaze kao najveci mladi talenti Evrope. Omerhodzic je cak i pozvan na NBA draft (od strane NY Knicks-a).Jedino smo uspijeli sacuvati Teletovica. Hrvati naprimjer imaju u16, u17, u18, u20 repke i prave nove generacije - mi nemamo ni jednu mladu kosarkasku repku!!! to je zalosno! ipak VOLIM TE BOSNO!!
Ja ne znam zasto svi uvijek fale onog Hukica, kad god sam ga gledao uvijek je najveci potrosac lopti, a efekat slab. Ona tri slobodna mu nikad necu oprostiti, nema opravdanja, pa nije vodoinstalater, vec kosarkas. Stvarno bi se decko trebao zamisliti-ima jos puno zanimanja kojim bi se mogao baviti!!!!!!!!!!!!!!
ma dajte, svaki put se plasiraju bez problema na europsko prvenstvo... dok u drugim sportovima to nije moguce. oni su dobro igrali, a to sto nismo imali srece i sto nismo tako dobri nema veze sa trenerom i slicno!