Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO JEDAN JE "AIR" MICHAEL JORDAN
Upravo tako! Jordan je umjetnik! Lebron je silovatelj košarke!
Ako malo obratite paznju na statistiku,broj koseva(do perioda kada je Jordan imao godina kao danas Lebron),po broju skokova,asistencija,ukradenih lopti James je ired Jordana i kompletniji je igrac.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
A pred onom pozorisnom publikom u Miamiu ni ja ne bi volio da igram,ne znam kako je izdrzao.
@posmatrac 33 O ukusima se ne raspravlja.....Samo cu ti ovo reci: u sportu nije sve u statistici....Statisticki imas veci broj igraca koji su ispred Jordana medjutim samo se za njega kaze da je najbolji ikada?
SHUNJ samo mi reci koliko imas godina ako nije tajna ili od prilike pa da znam dali ti znas ko je JORDAN .Ja Imam 48
Ako postoji ta opcija volio bi da James dodje u Chicago, zamisli te samo dvojac James-Rose, naravno kad Rose bude 100% spreman, pa to bi bilo predobro za gledati, sve ostalo mi se cini slabijom opcijom, bolje onda da ostane sa Wadeom i Boshom
Jordana nisi smio da pogledas a kamoli pipnes jer bi odmah dobio faul.A on nikad (ili jednom) u karijeri je iskljucen zbog 6 licni greski.Da je jedan Raja Bell radio Jordanu sto je radio Bryantu dobio bi 6 licni za 20 min.
a sarajevska bosna...dobra opcija za zavrsetak karijere a I egzistencije...
Poglupi ste. Ovo je sve bilo isplanirano jos u Februaru. Veceras ce i Bosh i Wade da urade isto, pa ce sa Rileyem potpisati novi, "pay-cut", ugovor, da bi napravili salary cap da bi mogli dovesti par igraca za ovu sezonu. Tako to rade Amerikanci...
@posmatrac33 LeBron ostaje u Miami-u, da jos par godina trpi te navijace, samo je prekinuo ugovor da bi potpisao neki povoljniji za cijeli klub kako bi imali cap space da dovedu neke bolje igrace :)
I ja sam to pomislio,ovo je ao neki "ultimatum",ili da se pojacaju ili odlazi,jer Wade je vec pred penzijom,tamo je raspad sistema,ne moze ni Lebron sve sam,sto se vidjelo u ovom finalu sa Spursima.
Gromado ti ne bi uspio ni u Kosovu Njihova liga je preteška za tvoje sposobnosti Marš u Mongoliju da igraš sa majmunima Pardon, to je uvreda za majmune
Jeste on se kljuka svim i svacim pa je gromada,a oni ostali jedu sve na prirodnoj bazi,haha.I bas nije uspio,vidi se da bas pratis Nba,haha.Slucajno ga zovu "King" JAmes ;)
Pa bolan Ginobili šta uradi ovom čovjeku???
Kakav Ginobili,imao jos 6,7 razigranih igraca pored sebe(Duncan,Parker,Leonard,Green,stancali sa svih strana),Lebron igrao maltene sam,prosle godine ih je sam i pobijedio.