Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I corava koka zrno nadje!
Dobro zboriš, profesore ..!!!
Djeca su napravila čudo. Tu djecu čine i Srbi i Hrvati i Bošnjaci. Odlučili su da poštuju jedni druge i da igraju za domovinu u kojoj su rođeni. Pogledajte ih sad, osvojili zlato i dobili zaslužen doček na ulicama. Ja vjerujem u ovu našu Bosnu, da cijeli narod koji živi u BiH poštuju jedni druge jer narode sve je lakše dok smo zajedno!
Neznas ti koja je privilegija obnasati vlast,posebno u ovako jadnoj zemlji!Mozes dati sinu kredit 3 miliona,pokloniti zeni Drzavnu bolnicu,cerku uhljebiti u CBBIH u sred Sarajeva ko Covic...itd.Ali "respekt" za tvoje snove.
Cekam komentar kad ova djeca promijene dres a uskoro c!
Jeste se na covjeka okomili prava ste banda!Yebbo vas Magistar Esed Radeljas i njemu slicni za koga vam roditelji glasaju!
Nema jarane drzave sa SDA vjeruj mi,dzaba skreces temu!
ne seri,ovo blebetalo je isto 'ovno k'o radeljaš!
esad BATAL,poznato BLEBETALO!
Ovaj tip iz Breze sve zna. Jos da se hoce ozeniti da se smiri...
Cuj Bosanska?? Pa gdje nestade onolika euforija za Bosnjastvom i mrznja naspram Bosanstva?? Covjek bi pomislio da se sve smirilo nakon sto je na popisu vise bilo cigana nego bosanaca.
Slušam neke klince ispred zgrade pjevaju one pjesma sa dočeka: Vi ste ponos države itd. :) Zaista su ti dječaci sa peharom donijeli i puno pozitivne energije, čemu su doprinijeli i svi oni koji su ih onako veličanstveno dočekali.
Ali ta pozitiva ne dotiče pojedince-bosnomrsce koji vise na klixu mrzeći sebe i cijeli svijet. :)
Ovaj je gori moron od političara.
A šta je sa Hercegovačkom djecom?