Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve bih ja na ku..rac nabio, da budu primjer ostalima koji se do dvadesete furaju, a onda bi za nas da igraju..
pravi bosnjo prevrtaner kako vjetar duva tako i bosnjo najpostenije bi bilo da svi igraju za tursku mati
a sto je koji k... i igrao za slovence malo bi piskio, malo bi kakio...
alooo :-D nije iz zenice, iz zepca je momak, trenutno je u zepcu i na odmoru. al to nije ni vazno koliko cinjenica da nas kk savez ne vodi racuna niti radi bilo sta kada su u pitanju ovakvi slucajevi
ama cim je to iz zenice ne moze valjat
nista novo obzirom na inertnost kretena iz nasih saveza, kako kosarkaskog, tako i nogomentog/fudbalskog a i ostalih... sto se tice \"rodjenog Zenicanina\"....Emir jeste rodjen u Zenici i to je sve sto se Zenice tice, vezano za njega..Momak je iz ŽEPČA bio i ostao...uzgred, kada je pokušao u Zenici, u Čeliku..tada nije valjao, nije bio dovoljno dobar i talentovan za genijalca i \"kosaraskog strucnjaka\" Mensura Bajramovića i ostale genijalce oko njega, kako u Čeliku tako i u reprezentaciji..
nista neocekivano fiba= uefa= fifa= un = eu= lice.mjer.i