Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je Hala, sarajevsko djete, zahebant, ali ozbiljan trener i to da renovira i reorganizuje igru kkBosne..jok!
hahahahahahah cuj Halimic trener bosne pa stvarno ne mogu da vjerujem gdje ovo sve ide i do kojih granica bezobrazluka idu ljudi iz bosne. Halimic gdje i koga je on trenirao skolu kosarke pa ni to nije u stanju da vodi a kamo li prvi tim sramota . Pa ima mladih trenera duplo boljih od Hale nije njemu djaba nadimak Hala . Halimic ima dugovanja nikad ih nije naplatio mozda je ovo jedino rijesenje da naplaiti svoje dugove od bosne i da onda i on kao i svi dahnu dusom i gledaju kako bosna propada . Sramota nek bude i Markovica i Firica nek idu u svoj klub GEN s.m.r.a.d.o.v.i .
s.M.R.A.D STA RECI NIJE MU DJABA NADIMAK HALA
Hala, sretno, sve najbolje
SKENIRANI LISTIĆI UZ UKUPAN PROFIT 21 000 KN I 4 200 KN U TEKUĆEM CIKLUSU! Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. MAMURLUK . BLOGER . HR
Zelim mu puno srece, vjerujem da ima najbolje namjere, bio je dobar igrac...da ce napraviti neko cudo od ovog krsa od tima i kluba, tesko, ali bilo bi mi drago da uspije nesto napraviti..Bilo bi lijepo da se i Firic i Markovic malo ukljuce u KK Bosnu..jos nesto..Elmedine Konakovicu, najpozeljniji nezenjo, zelim ti sve najgore, znaci, tebi, Samiru Avdicu i Nihadu Imamovicu, grobarima KK Bosna.
SRBI DISMR KO POLJSKA HALA
Ako bude direktor, kakav je igrac bio, slijede bolji dani za Bosnu...
sretno hala
DRAGA BRACO PO BOJI OVO I NAS CEKA SA MAFIJASKOM UPRAVOM I BORDO NEPRIJATELJIMA NA CELU NASE SVETINJE...