Dobra atmosfera u svlačionici
0
Đedović: Vjerujem da nećemo biti epizodisti na EP
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra atmosfera u svlachionici znaci... pa fino
Obicno nakon ovakvih najava desi se npr Grcka i zavrsimo utakmicu sa dva igraca.
E sad da se vratim kosarci, Jedna stvar se nemoze poreci, a to je da u odnosu na predhodne godine imamo najveci kvalitet sto se tice igrackog kadra vezanog uz reprezentaciju.Medjutim najvise me brine situacija oko izbora vodje tima na terenu, tj, da ostanemo bez kolektiva zbog jacine pojedinacnih imena koja ce nositi drzavni dres. Tu prvenstveno mislim na ulogu Mirze Teletovica, Te odnos Domercanta i Bremera prema igri (Njihova zainteresovanost). Koja tek ostaje da se vidi. Ono sto je prednost po meni jeste da smo sada dosta iskusnija reprezentacija koja ce imati vecu mentalnu stabilnost kao cijelina ukoliko ne dodje do raspada kolektiva zbog individualnih zelja. A svi smo svjedoci da je mentalna stabilnost ekipe uvijek bila nas najveci neprijatelj na terenu posbno u odlucujucim, odnosno momentima kada se lomi utakmica, pocetak drugog poluvremena ili pocetak 4/4.
Prije nego se osvrnem na kosarkasku reprezentaciju, zelio bih odgovoriti uglednom gospodinu koji je imao toliko hrabrosti da spominje istinske Bosanske Zmajeve, (Reprezentaciju i klubove u sjedecoj odbojci) Ti momci su prije svega heroji jer su uspjeli prevazici svoje probleme, te i u ratu a i poslje rata staviti svoje srce i tijelo na raspolaganje drzavnom grbu i zastavi. A kao nagrada za sve to su dosli i uspjesi koji su pronijeli nase ime sirom svijeta, A sa ovim momcima je jedna velika cas i boraviti i trenirati sto imam priliku iako nisam RVI vec od rodjenja bolujem od Cerebralne paralize. I kao jednoj fizicki hendikepiranoj osobi predstavlja veliko zadovoljstvo pronijeti na grudima grb kluba koji je sinonim za ustrajnost kvalitet, volju i rad. Kosarka me kao pojedinca digla iz kolica sa 5 godina jer nisam niti stajao niti hodao a danas to mogu i sa svoje 22 godine uzivam u zivotu ali pravi heroji se nalaze na marginama drustvene scene a to su nasi lavovi. Zato respect za njih!!
rece kosarkas ekipe koja se nije ni kvalifikovala, vec su joj poklonili ucesce prosirivanjem prvenstva :D
Naravno, da nećete, nego ćete, kao i u svim drugim sportovima (osim sjedećih verzija, tu ste carevi!) biti kanta za nabijanje.
Idemo da ih sve pobjedimo-cije nator.ba
Adnan Hodzic je bolji od Jazvina u svakom slucaju, jer taj se nije nikada adaptirao na evropsku kosarku zbog toga sto je u pravom smislu KRAVA za tu igru. Zaista ako bude jazvin igrao, neci gledati reprezentaciju uopste, njegov prosjek poena na utakmici je 2...
Ja vjerujem da hocete!!!!!
Niko ne zna napraviti euforiju, kao naši novinari! I na kraju - ništa. Puknemo od iole jačeg protivnika. Pred utakmice Želej i Sarajeva, ja sam mislio prolaze i jedni i drugi. Tako je bar bilo najavljivano u medijima \"Idemo na glavu, \"Bili bi zadovvoljni i remijem\". I šta je bilo na kraju: Sarajevo puklo 5 komada, a Željo kod kuće 2. Hajde da se spustimo malo. Neka oni treniraju i rade, a rezultati će doći, ako vrijedimo
nikad jaci!!!! idemo svi!!!!
pa uvijek tako kazete ko i fudbaleri