Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji rugajte se vi njemu,al ja sam se s.j.e.b.o kad sam vidio kakvu lik trebu voda
Sretno Edine
Dje si Edine, j e b e m ti Adnu u paksu...
JE E B EE M T I M R T V E !
pa ovaj je ruzniji od Mervane i Razije
Jeste Adna se zove, znam je dobro. Ozeni je jarane, nes se zayebat. Super se zigu.
Vidi gavrana, sto se pohasio, a veze nije imo sa kosarkom, ni prije, a ni sada ! Vedad Džemidžić, Butmir
CIPIRIPI
da je valjo davno bi igrao u najacim evropskim klb.caha laboral cska olimpj.panatanaik.itd a potom i NBA a ne sve u neki lijevim klubovima levat cisti prosjecni kosarkas ja neznam gdje su bile oci skautima nba lige cuj da on bude draftovan svasta ali dobro danas je imati dobrog menadzera pola uspjeha u karijeri tako da mora da je imo nekog .
Ja straje iz Butmira, oka mi sto je uspio ! Straja, cijeli poligon je uz tebe ;) ! A nekad smo ga na poligonu lijepili bananama :) !
steta bio dobar, sad propo ko zeton
Evo seljaci vidi te mu trebu http://www.dnevniavaz.ba/sport/kosarka/78669-edin-bavcic-kosarkaski-reprezentativac-bih-zarucnica-adna-mi-najvise-nedostaje.html
kako bih joj ga zabiberio sa merakom mala se ubila za deranja.
isti kvazimodo.
propali kosarakas to je sve .jebaji ga vazda su pare i tebe isel zajedno nije on ljepota ali ima repa al mu je treba avion hhhhh .
Frajer jest ružan i vjerovatno je toga svjestan, al je neuporedivo uspješniji od vas levata koji nemate pametnija posla nego da ostavljate retardirane komentare, kojih bi se i petogodišnje djete postidilo
JEST ZOVE SE ADNA , NA PRAVU JE GORI TREBA