Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...........kakva informacija.......vjerovatno su novinar očekivali da će se potući u prvom poluvremenu, kada ono ništa....propade vijest......pametni dečki, igraju za lovu..........
serem ga!!
Dva Hercegovca jedan pored drugog u svlacionici....naslov vam je za pet :))
Jedan je Mirza. Ujo me ne zanima...
Neki su izdajice neki ipak nisu.
Pa dobro, mi volimo puno svoju Hercegovinu i onaj kamen iz koga smo nikli. Al' to se podrazumijeva da smo Bosnjaci i da nosimo preko 60 % gena starosjedioca Balkana.
3 konstitutivna naroda BiH su: Hrvati, Srbi i Turci.
Centar gena I1b je BiH, a ne Hrvatska. Hrvati doduse lice Bosnjacima i imaju veliku zastupljenost ove haplogrupe, al' mutacija tog gena je mladja nego kod Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto ne javljate da je juniorksa repka napravila veliki uspjeh i pobjedila Tursku na EP-u A divizije? Sramota.
oce im biti ljepo i skoro nikad dosadno ono moj babo je tvog tatu ranio snajperom ova njemu moj tata je tvom babi srusio most ....:)
...bošnjak pravoslavac i bošnjak musliman...a ono, hercegovci...
Regionalno.
...a što ne nacionalno?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)