Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce nisu naši doktori toliko loši koliko je na snazi loša praksa. Danas u BiH odeš kod urologa i umjesto ultrazvuka dobiješ uvin čaj, odeš kod zubara nema smjese za popravak, odeš po lab. nalaze nema reagensa za masnoće, željezo i slično. Evo čitam Mirzi recimo uradili CT scan (kompjutersku tomografiju) i otkrili. Znaš kada ćeš to dobit u BiH preko knjižice? Nikad. Iznad je jedino još magnetna rezonanca. Bez štele nema ni ultrazvuka (6 mjeseci) a kamoli CT ili magnetna.
Jarane zato sto je mirza milioner, da je neki crnjo obicni znas kad bi mu uradili.. I tamo postoji medicina i doktori za bogate i siromasne.
Brzo ozdravljenje Mirzi ali realno,povratak na parket je po velikim ?-om
Sve najbolje ovom momku ali s3rete vise sa ovim teletovicem.
Ljudi sta vam je, ne vrijeđajte sve BH ljekare na osnovu grupe korumpiranih idiota koji su sramota BH medicine. Ne zaboravite koliko su ljekari doprinjeli Bosancima u ratu, ne zaboravite da su uspijevali da ljudima otkinutu ruku vrate. Kako ćete sa ovim koji su pošteni da nisu htjeli uzeti ni Bajaderu a kamol' šta više od toga?
Vraticese Valter jaci nego prije...
nemojte više objavljivat' članke vezane za teletovića sa ovom velikom slikom, svaki put me presiječe nešto
Kad imaš vrijednost za društvo, ne brini za budućnost.
E dusa draga... Da brzo ozdravis aBd... :(