Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj Švabo, je li ...???
bolesnici šta ima?
od bosnji i bosnje beze..sta se ovo dogadja
SAMO SE PAMETNI IZVUKU IZ OVE VUKOJEBENE I NACIONALISTA..SVAKO KO RAZMISLJA I ZELI DA NESTO POSTIGNE U OVOJ ZEMLJI SIGURNO NECE...ZATO PODRZAVAM SVAKOG KO ODE ODAVDE,I JA CU ABD.JOS MALO
Kad je obolio narod, puna su im usta BiH, a da je vole koliko kmece o njoj uradili bi nesto za svoje dobro. Svi se kunu u Bosnu, a sad da im ponudis da odu iz nje ne bi se moglo doci na red. A u drugoj prici bi isli u rat kad neko dirne u Bosnu.
Samo igraj Nihade, nek si pobjeg'o od ovog jadnog iskompleksiranog naroda koji jedva ceka priliku da nekog popljuje, dovoljno je sto si lopovskom savezu dao lovu koju ti vjerujem nisu ni vratili
bravo herr nihade nemoj više ni igrati za protektorat kojebbe bih igraćeš za alipašino kad se osamostalimo
"Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
Picko jedna izdefinisana!