Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav je igrac ovo bio, imao je prolaz strasan, hrabro je isao u polaganje bez obzira ko je znao biti u reketu, nikad da se otkrije ko je ubio ovog talentovanog mladica
Harise, Grobari te nece nikad zaboraviti. Upisan si zlatnim slovima u istoriju naseg velikog kluba. Mnogo sam te voleo kao klinac, obozavao sam tvoju igru. Neka ti je vecna slava.
Grobari gospoda od navijača za razliku od njihovih komšija. Naravno da i među njima ima svakakvih kao i u svakoj navijačkoj grupi, ali su veća čaršija što bi se kod nas reklo od većine sa naših prostora. U ratnim godinama su primili momka koji ima muslimansko ime.. Delije nisu mogli Kikanovića 20 godina poslije!
@korisnički nalog 8 Jedan od vodje navijaca je sa dorcola, njegov cale i komsije su prvi istrcali i gasili vatru. Zasto tako lazes? To nisu bili navijaci Partizana vec rulja nacionalisticka koja je palila sve pred sobom.
prosječan igrač realno izdajica koja je otišla srbima ko i džekina polovnjača sa srbčetom
sta ima smrdljiva lazna patrioto...
Otiš'o si Harise, ostala je tuga, uvek ćete voleti Grobari sa juga!
Ubi ga smrdljivi četnik zadojen Gorskim vijencem,guslama i istragom poturica,sjeme mu se zatrlo !
kmeknuoharis ko ciganka kad ženi brata kmeeee kmeeee
Ne lazi!!! Ubijen je zbog automobila, tj. govno je bio kriminalac. UBIO ga je smrdljivi kokosar i jajara. Ne zna se sta je sa njim, neki kazu da je ubijen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocivaj u miru Harise. Taj dan plakao je ceo Beograd.
neseri matere ti
Chetnici chetnici.