Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad, dok Sarajevo nije postalo 98% \'multietnićko\'.
Njabolja publika u Evropi i sire je u Pioniru.KK.Partizan najbolji sportski kolektiv na ovim prostorima,sa najboljim navijacima.Navijaca ce uvek biti i ovakivih i onakvih,ali relano kad se pogleda sportski abijent Grobari prave najacu atmosveru.Bio sam puno puta na utakmicama Partizana u Evroligi u Pioniru i to je perverzija od abijenta.Dobiti ekipe koje imaju 15 veci budzet od tebe je malo sportsko cudo,ali ono se desava uz ovakvu publiku cesto.
A kako je igrala Bosna? Znate, mi smo nekad bili prvaci Evrope!!!
Novi.n.arcici, mi.sevi, opet kopirate sa Cro portala vijesti, jel? Pa valja li to tako? Gdje je izvjestaj o ucinku najefikasnijeg igraca EUROLIGE Mirze Teletovica? Pa on je \'nas\', a ne tamo neki Leon Radosevic!!!
od svih ex-yu timova iz svih sportova, kk partizan je jedini klub koji jos koliko-toliko drzi staru slavu, ako nije i bolji nego sto je bio prije recimo 20ak godina. mrzim ih i njihove nacionalisticke navijace, ali mora im se priznati da su izvor talenta i dobre kosarke.
Svaka čast Partizanu, gigant na ovim prostorima
Mirza-24 poena,13 skokova,3 asistencije...mozes ti bolje