Egzibicijski meč
0
Denver pregazio Partizan
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to neki poraz i nije lose sto su izgubili 32 razlike od amerikanaca to nije nista \"novo\",da je sarajevska bosna igrala ona bi sigurno poduplala tu razliku koseva hehe,,
normalno da je katastrofalan ucinak suta, kad su drugacije dimenzije kosa
ovo je neki standardan ucinak broja koseva ex yu ekipa... ili sjeca li se neko kad je zadnju put neki exyu klub pregurao stotku? to je u hamerici ko vode se napiti pa je ovakav rezultat bio i za ocekivati. smjesno je praviti ovakve egzibicijske meceve, haj da je bilo u srbiji da njihovi gledaoci imaju sta pogledati al ovako nikakve fajde.
dvorana po dvorana , i velika srbija!