Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curry rutinski, ovo radi cijelu sezonu, psihicko i fizicko maltretiranje timova, jedina ekipa koja je uspjela da se donekle izbori je OKC. Jednostavno ovakva timska igra, ovakva odbrana i ovakva realizacija se ne vidja svaki dan u NBA. Eh, malo o trenerima. Tyrone Lue bolji od Blatta? Daj ba. James je sam sebi skocio u stomak, ne moze on biti i kralj, i general, i vojnik u ekipi. Izdominirani su Cavsi na svakom mogucem polju. PS: Tristan Thompson je ko mi bosnje. Najbolji u porazu.
Jedna od lošijih utakmica NBA finala. Goldn State - sranje od košarke, bar sinoć. UDri po tricama pa šta bude, nigdje akcije nigdje ništa. Lebron očajan sinoć i T. Thompson koji ne zna slobodnjak ubaciti. Da su za nijansu bili bolji glatko Cleveland bi pobijedio
Oborili bullsov rekord, okrenuli protiv fantasticnog OKC, pomeli Cleveland sa Kingom. Pa sta vam jos treba kao dokaz???
Dokaz cega ? Dva majmuna koji pogadjaju trice odakle hoce i kad hoce...
@OtokaBoy Cuj pucaj trice pa sta bude. Pa 73-9. Nije to puka sreca nego znanje. Treba ih pogadjat. Dokaz da su 73-9 u sezoni zasluzeno i da igrom dominiraju.
Yebo Karija sta je bio Drazen
Odbrana, posebno na Lebronu, je rijesila utakmicu. To bi trebalo biti to ali volio bih da se Lebron "probudi" u utorak.