Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SILA OD IGRACA SVAKA CAST I PUNO SRECE U NBA
Juka majsore, Ako me Danny Ferry GM Atlante Hawks bude poslusao, a spomenuo sam te u jednom razgovoru. Kao 15 pik nebi bilo lose...oni trebaju centra i dobra je sredina za razvoj mladog igraca. Danas nas Zmajevi opet razveselise bogu hvala, nadam se i ti sutra akobogda...tijelo napokon pocelo normalno funkcionisati nakon Nigerije. Sretno momcino, i sutra medzu 15 akobogda...pa nek se Antauner i pametnjakovici iz Pivovarne Lasko lupaju u glavu.
Legenda kaže da su ljudi u Bosni nekada znali pravilno okrenuti zastavu .
Može sljedeći put i pravilno okrenuti zastavu.
Ne seri hajde, vidiš kako ju je uzeo da je bila pravilno okrenuta dok ju je držao ispred sebe okrenula se ovako tek kad ju je podigao. Šta odmah izigravaš pametnjakovića, nije riječ o postavljanju zastave na zvaničnu instituciju pa da se gleda kako će se okrenuti...kad se slavi samo zgrabiš zastavu i mašeš sa njom kako stigneš a ne gledaš da je u svako momentu pravilno okrenuta prema onome ko slika
Kako ja nikad ne viđoh nekog Amera da čak i u navijačkom žaru naopako okrene zastavu države u koju se zaklinje... baš mi to čudno... A kod nas vazda pričaju kako su Ameri glupi itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto nas imaaa .. maaasalaaa :-)
Sretno care, ima da deres guzove izvjestacenim nigerima. Samo odlucno i hrabro, nagazi puni gas od prve minute !!
Iddemo ludo, idemo jako :) Idemo na draft, da karamo zajedno :)