Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je Atic povrjeđen znalo je se sta ce biti. ali bez obzira veliki uspjeh. ne treba im zamjerati. BiH ❤🏀
Troglavi boljesnjak, mani se sporta i prati sta PTPC prica o đenosajdu i dbigestetnikmasklinzing of oluja drom kroejša. :) Televizija vrijedna 200 KM siti nebesku istinu, pa se posveti tome. Sport ipak ostavi znalcima... I normalnim ljudima.
Vi ste naši šampioni! U čemu smo to još 4 u Evropi... Svaka čast momci..
@troglavi-bolešnjak: Koje mjesto je Beograski pašaluk?
Čestitke za Litvance!
cestitam momcima ali nije smjelo doci do opustanja u utakmici protiv Litvanije. Sportski gledano kad god su bili dobri zasluzuju pohvale i vise od toga ali kad ovako neozbiljno igraju vaznu utakmicu za 3.mj moraju znati i kritike primati. Ne moze se za onKav poraz aplaudirati.
Nerealan naslov, jer nije castan oprostaj kad u zadnjoj cetvrtini zabijes samo 3 poena, kad Djedovic sutra za 3 1/7, Aleksic 0/5 a Gegic 1/7 za 2 i na kraju si u minusu 25 poena, sa ukupno postignutih 49 poena. Iako zvucim nezadovoljno, naprotiv, prezadovoljan sam 4. mjestom. Mi smo sansu za medalju prokockali jucer protiv turaka. I ne zaboravimo, ovo je za ovako malu i siromasnu zemlju veliki, veliki rezultat. Od komsija, Srbija 5., Hrvatska 12. i CG 14. mjesto (ispali iz A divizije). Pametnom dosta.
Ibrooo ponos Zeenice!!
A na kojem mjestu su Rvati?Jbg ne mogu kupiti djecu iz Bih,da igra za njih,to ce vjerovatno kasnije.Debilska nacija.
Wow, odrase nam guzove Litvanci. 25 razlike, ali dobro. Momcima opet svaka cast, ono sto su pokazali do polufinala, pa i u prvom poluvremeno u polufinalu protiv Turske je super. Dosli su do TOP 4 evropske juniorske reprezentacije, a kada su otisli, barem oni koji su pratili ovo, mislili su da je nas domet mozda 8. mjesto od ukupno 16 ekipa. Ostavili smo neke jake i reprezentacije u koje se ulaze mnogo novca. No, polufinale i borba za bronzu su pokazali i nase velike slabosti. Losija odbrana, pokoja falinka trenera i sl. Pritom, ako dodamo da su Litvanci i Turci pogadjali vecinu za tri poena, a mi skoro nista, onda znas da je u pitanju i kurva sudbina. Jebaji ga, cetvrto mjesto, posteno i casno zaradjeno, ne zasluzujemo ni manje ni vise. A svu srecu svijeta im zelim u daljem radu.
Šibe stoko!
Turska, Grčka, Litvanija i Bosna i Hercegovina. Sasvim respektabilno društvo. Biti među 4 najbolje U18 košarkaške nacije Evrope nije mali uspjeh. Momcima se nema šta prigovoriti, još će oni nas obradovati...
jebaji ga, umjesto da se veceras borimo za zlatnu medalju, mi na kraju 4, al jbg to je taj nas je'beni mentalitet, koji ima svaka generacija, al i ovo 4. mjesto je veliki uspjeh, cestitke momcima!
A plus Atic povrijedjen, a kicma je repke. No, odrali su nas, sto jest jest. Cestitke ipak za TOP 4.
Bravo vrsnjaci!