Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski portali pisu o pobjedi Partizana a vi ne nek vas je sram SRBI ă podsvijesti.
Bravo za partizan!!!! Vec par sezona igraju ubjedljivo najbolju kosarku na nasem prostoru... Kamo srece da se ova uprava iz nase Bosne ne ugleda na njih. Nekad smo imali odlicne odnose bas sa Partizanom. Sjecam se posjeta pionirskih i juniorskih timova Bosne beogradu (Partizanu) i obratno. Jos jednom mnogo srece sutra i da vas vidimo u Parizu
Ne možete vi toliko puta izbrisati moj komentar koliko ga ja puta mogu postaviti. \"Neke se stvari jednostavno ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Dule Vujošević\"
vidi sto nece da jave vest o partizanu? :) jel su to neki kompleksi ili sta? inace evo update : Partizan - Maccabi 81-73 (Partizan vodi 2-1 u seriji)
23000 LJUDI...PUNA BEOGRADSKA ARENA...FANTASTICNO,FENOMENALNO!
Kakva atmosfera, ono svijet jos nije vidio. to je fenomen. Final four je na dohvat ruke