Dogovor o raspodjeli bogatstva
0
Bryantovoj supruzi 75 miliona dolara i tri vile
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta joj je sa sisom?
Bryane ozeni mene pa ti prci koga god jos hoces!
Au bas njemu puca ona stvar sto joj dao 75 miliona i 3 vile. Mislim nije mala stvar to, kada mi to gledamo to je ... nestvarno, a za njega i nije nesto. Pa covjek sponzorise addidas i nike, da ne igra kosarku, ima mjesecno 5 miliona, a u lejlersu 25 miliona dolara dobija za jednu sezonu. Tako da razmislite :)
Pa šta hocete, zivjeli su zajdno i sve sto su zaradili bili je njihova svojini pa da je ona zaradila 100 miliona pola bi pripalo njemu. Ko mu je kriv sto nije potpisao predbracni ugovor, a sve sto se stice u braku je zajednicko.
Ne brini se Kobe, ja cu se udati za tebe!
Alaj ju je unovčila :SS
citav zivot skace za loptom i na kraju pola imanja ode trebi :P
Nosi malo prevelik pushup grudnjak, zato joj je sisa podignuta neprirodno...
fakat sta joj je sa sisom..
VOLIM ZELJA , VOLIM DIJAMANTA DZEKA ALI STO VOLIM DOBAR DOMACI OBALITI , LJUDI MOJI ..
eto ti amerike i zakona...demokratija...ahaaaa sasvim dovoljno joj je jedan stan od 150m2 i mjesecna naknada od 3000$ + bonus od rastave 500.000$.... sve ostalo nema smisla! pa nije ona zaradila!!!