Teletović nije ulazio u igru
7
Brooklyn Netsi sezonu počeli pobjedom
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujem da će se Mirza izboriti za svoje mjesto pod suncem. Smatram da je kasno otišao u NBA, jer je već u potpunosti prihvatio evropske navike, pa će trebati vremena za adaptaciju. Sigurno da neće biti jednostavno, ali mora poboljšati igru u odbrani i biti agresivniji u skoku. U svakom slučaju, sezona je duga, imaće priliku pokazati šta zna. Sretno Mirza!
@yea, slazem se s tobom u poptunosti, bar prvu sezonu imat ce ulogu bench warmer-a, minutazu mu moze zagarantovati (i to nije sigurno) samo kada bi u jednoj utakmici potpuno zablistao, i pokazao sve ono sto zna. Trebat ce njemu dosta vremena za adaptaciju, sjecamo se Petrovica i njegove prve sezone. Naravno, njemu je sada potrebno veliko, enormno strpljenje, i naravno na njemu je da se dokaze, a u NBA rijetko koji trud i kvalitet propadnu.
hajde sada lupajte mi minuse, ali pogledajte objektivno shvatiti ce svako ko malo prati nba, jel vama sada jasno kakvu ulogu mirza ima u bkn, on je jedan od onih igraca koji ce uci da igra kada vode 20 razlike i 4 minute do kraja, vi neshvatate koliko je jaca nba liga od europske...volio bi da mirza igra, ali jos pozicaja koju on igra PF je najjaca pozicija lige.... A FP11 ne provaljuj se molim te sa takvim izjavama
za one koji zele zaradit, igrajte danas Graz - Medvescak X 4.20 kvotica.. trebalo bi proci :)
Al je bio najbolji na klupi....Bas sam gledao i super je sjedio !!! xD
Edirza Dzekletovic
gledao sam citavu utakmicu. dvije vrlo prosjecne ekipe. na zalost nas mirza presjedio na klupi. izgleda da se nece naigrati u NBA. nadam se da nisam u pravu jer po mome on je traci najbolji igrac u netsima nakom williams i lopeza.
članak je copy paste,zar niste malo mogli promjeniti teks
jel to Mancini trener Teletoviću??