Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ne stavite snimke transparenata sa utakmica iz Hrvatske gdje se pruža podrška Širokobriježanima i Hercegovcima (Torcida,Tornado,BBB,Uvijek Vjerni od reprezentacije...)?????????????????????????????Ja bih vam stavio sada linkove ali ne dopušta mi admin...ma vi ste portal u službi politike,dopustite Bošnjacima da se informiraju malo i da vjeruju u laži koje im servirate
katostrafalna nam je kosarka, prosjecni igraci i nista vise, bosna hoce neki rezultat, a nema od toga nista, dzaba pare potrosise na prvu ekipu, bolje da iste usmjere u omladinske selekcije i proizvode igrace, ovako nize od prosjeka.
Na parking odmah nakon sto se skrene sa semafora desno, kod rampe, i na parking prostor ispred Zetre, koji i nije bas mali :).
što se tiče parkinga, je li mislite na veliki parking ispred stadiona koji se naplaćuje od ljetos, ili na mali parking kod Zetre?
Aferim momci smo naprijed!Do vrha!ZMAJEViiiiiiiiiii! BiH4EVER!
sestrem
jooo sisee
Dobro si, vidi ovu plavku na predzadnjoj sisi... ovaj... slici.
to ti pričam.... a još ovo za parking.. taman sam konto idem na sljedecu pa makar i u zetru...
@Skenderija: Ne igraju oni u Zetri zato sto hoce, ili misle da im je to dobar potez, vec zato sto ne smiju prici Skenderiji, kolko su im duzni... @ja: Da, upravo!!! I ja sam se zgrozio, i ja sam se zgrozio, i mogu reci da necu iz inata vise ici na utakmice.... Stvarno bezobrazluk...
juve glup si... @Skenderija Jarane nema...otjerali ih iz Skenderije...duzni 200 000...Dino Konakovic uzeo pare za kampanju...
Imajuci u vidu da je vlasnik parkinga ispred Zetre Uprava Zetre, ne mogu da vjerujem da kad vec platim ulaznicu za utakmicu moram platiti i parking 2 KM za sat. Pa da je to privatni parking pa hajde ne bi mi ni bilo, nego ovako...ne mogu da vjerujem. A krenuo sam s tom pretpostavkom da ce naplacivati parking. Samo sam okrenuo auto i nazad, a za mnom je krenulo jos najmanje 10 auta. Cisti bezobrazluk, i ocekuju navijace. Svaka im cast!
Gale dobro si rekao. Sramota. Drago mi je da je izvojevana ova pobjeda sa Bosninim mladim timom.
Gale dobro si rekao. Sramota. Drago mi je da je izvojevana ova pobjeda sa Bosninim mladim timom.
Radnicki je iz Kragujevca a ne iz Vrsca