Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dario idi napoji i pomuzi poskoke,Pa se vrati. P.S Cuo sam da ste uletili u biznis prodaja kamenja crnogorcima. Ebo ti svoju gospu iz Medjunozja.
@west nese-ri kad voz stoji. Sta ti znas sta je lopta. Idi bocaj se.
otjerali ste Nenu Markovica radi gospodina \"ja imam kljuc\" i sad se yebite i vi i on... nikad vise necu otic na utakmicu Bosne!
Sačuvaj me Bože Hrvatske kulture
lakrdija. al hajde necel ovi garibi iz teherana malo smanjiti dozivljaj. o sudijama nebih ni slova. ne zavredjuju ni prezira.
sranje sranje sranje
koja sramota...nema 30 ljudi u dvorani nekadašnji europski prvak...a ko ce gledat polovne igrace iz srbije koje uprava našeg kluba dovodi...
Cestitke na pobjedi ali imam osjecaj da je namjesteno, dogovoreno kako god. www.worldofbasketball.org
Ova Bosna nije normalna,kad imaju najbolji sastav i najbolju formu onda izgube od Sirokog,a kad su totalni autsajderi onda razbiju istoga.. U svakom slucaju svaka im cast..
Ovakvo suđenje odavno nisam vidio, suci su prelomili utakmicu kod vodstva Širokog na stranu Bosne. Lako je pogađati neopterećen kad imaš suce iza leđa, ali isto je, na kraju zna se ko će biti prvak. 7 titula za Široki !
koja sramota,pa treba li su im pustiti ,a ne da onako suci navlače,poraz ŠIROKOM ništa ne znači,trebali bi sada pustiti igokei da ovoj gamadi ovo bude pirova pobjeda!