Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci, sta ste sve pretrpjeli odlicni ste
booosnooo i hercegovino, moooja domovino... diži se iz pepela, kao stopud do sada...
SAMO NAPRIJED BOSNOOO PODRSKA OD MLADIH NADA
Cestitke KK Bosna na jos jednoj pobejdi. hoopsuniverse.net
Bilo kuda Bosna svuda
Nema sporta ni profita od sporta dok se ne pocne ulagati u omladinske pogone, sa profesionalnim trenerima, internatima, i ostalim pratecim cakama! Toliko talenta imamo, svako dijete zna igrati lopte ili kosarke, i kad imaju 10-12 godina, treba ih pokupiti, i slifovati da postanu igracine sa 18 kada ih se vec moze prodati za pristojne pare. Ali niko nema dugorocnu viziju, svako samo zivotari ispred sebe, niko nema nimalo ljubavi prema sportu ili svom gradu, niti interesa da zaradi, bla bla...a tako je lako, s malo ljubavi i s malo para zapoceti tako nesto.
Tuga i žalost. Svaka čast Dženanu Rahimiću ali kad je igrač koji ima 37 godina najbolji pojedinac susreta šta onda reći za njegove puno mlađe suigrače? Tanko je ovo sve, kvalitet košarke u BiH nikad lošiji otkad pamtim. Igokea će pri kraju sezone za play oiznajmiti par amerikanaca, Široki dovesti nekoga starijeg i od Grgata koji će razvaljivati ko O\'Neal u najboljim danima a Bosna će biti sretna ako osvoji prvo mjesto. Nikad dosadnija liga, nikad lošija Bosna a napretka nekog ne vidim...
OVO je pocetak kraja za laktas.kog vo.žda
neznas zasto ovako komentira na portalima BiH,ili u Hrvatskoj ??? to su ti bili prijatelji do 1990 godine!?....pa grohotom se smijem..ja mislim da si ti u nekoj gromadi leda tako zaldjen prespavao dug vremenski period. Ali da te uputim na pravu adresu radi propustenih desavanja,pitaj Milorada Dodiga i Dobricu Cosica ko su to bili Mladic,Karadjic,Milosevic,Krajisnijk i ostali
da se KK Bosna vrati na stare staze slave aBd...Amin!!! ovaj nacionalizam je nepotreban skroz...pozdrav svima
TOOOOOO ba.l.iyan.deri..ooops mislim slvanske po.t.urice...buahaha
dragi moji ljudi znate li vi kakav je to osecaj doci na ovu stranicu,koja za mene lici veoma objektivna,i citati uvek..bas uvek komentare kao ,,s.r.b.i s.m.r.d.e? ja hocu da znam sta se desava u BiH,ili u Hrvatskoj itd. jer su mi to bili prijatelji do 1990 godine sad je sve otislo u p.m. :/ a Bosni cestitke za pobedu!
vidite da je suzivot moguc i da je bosna nedjeljiva hehehehehehe
Treba protjerat prisutnu vlasadiju daleko na Sibir, a dvoranu srusit do temelja
Cestitke momcima na pobjedi, a normalno je da Bosna u svakom svom djelu pobjedi, bilo to u Sarajevu, Gorazdu, Visegradu, Banja Luci, Citluku, Mostaru itd. Bosna je svuda i Bosna bjedi svidjelo se to kome ili ne.
SRBI S-M-R-D-E!!