Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo majmune sta predstavljas zenicu ti ovde i nabijas nekog mars u nemilu odakle si doso papak jedan i navijaj dole za srbe!!!Ja sam iz zenice i stidim se takvih ko sto si ti.KK Bosna je nas tim sviju bosanaca i hercegovaca.
Halo plavi kospicaru, ne mozes reci da MI zajedno bodrimo Bosnu! Gdje ste bili do sada? Cujes li ti ono u Skenderiji: POZDRAV NASIM NAVIJACIMA PITARIMA! Ma da, Žepce ti zagorcava zivot!
Slazem se i ja da gazimo pitare ali na fudbalskim terenima, ali ovdje je rijec kosarkaskoj utakmici, tu mi zajedno navijamo za Bosnu, garant ti je krivo sto vi nemate takav tim da navijate i da vama dodju jaki timovi, Samo mozete sanjati o tome. I "ZENICA" kani se suvisnih komentara jer ti ocigledno nemas pojma. samo se glupiras.
Sta je ZENICKA PICKO , gdje ste vi? Gdje je vas klub? A CETNICI ce izgubiti prije ili kasnije. Haj'mo svi , haj'mo cijeli SJEVER ZENICKE PICKE!!!!
SARAJEVO KAO GRAD MOM JE KURCU DRAG SARAJEVO KAO TIM JA GA KURCEM POCASTIM
NAPRED ZVEZDO GAZI PITARE AJMO SVI GAZI GAZI PITARE PITARE GAZI GAZI PITARE PITARE
samo mi nije jasno sto je bio problem da slete u subotu - tad nije pad'o snijeg i bilo je lijepo vrijeme u sarajevu...
j.e.b.e.s direktora lige, ko ziv ko mrtav do tada