Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci danas,obradujete nas.Volim te Bosno
gotovo je onda kad aco kaze da je gotovo
A pazite našeg krasnog selektora, on već upisuje poraz: "S obzirom da smo u prva tri okršaja lošije igrali prvo poluvrijeme ključno je da u drugih 20 minuta uđemo bez većeg rezultatskog minusa". On se već spremio na minus i sada samo očekuje što manji. Pa valjda treba zahtjevati plus nisu ni oni Dream team nego j****a Makedonija! Sa ovakvim stavom se unaprijed gubi! Aco Petrović raus!
Da li neko zna po kojem kriteriju se pravi tabela ako dvije ili više reprezentacija imaju jednak broj bodova? Je li se gleda koš razlika u susretima tih reprezentacija ili ukupna koš razlika?
ukupna kos razlika
nisam neki optimista ali se najiskrenije nadam da cemo ovo dobit.sretno ljiljani
Zaustavite McCaleba, omah na startu ubaci Sinanovica, nogom u glavu nek' ga udari, McCaleb ne moze nastaviti, svira se tehnicka, izvedi Sinanovica i onda imamo 50 % sanse za pobijedu :))
Dobija Makedonija..
po turu
eto vidjećeš..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Danas tučemo makedonce. Bosansko makedonski. Puška=puškata Mitraljez=puškatatatatatatata Gremo Bosno.
Samo borbeno i ne glumiti manekene ko fudbaleri.
ovi makedonci ce nas razmontirati danas...pitam se ko ce zaustaviti onog mccaleba...a antic ce pored onih nasih igraca zalijepljenih za parket imati 50 skokova...
Bice gusto.
Pa mora i Teletovic već jednom proradit! Sad ili nikad!
MA OVI SU ŠAŠA ŠABANI. DAJTE NAM AMERIKANCE DA SE IGRAMO!
NAŽALOST, PORAZ SA OKO, NAJMANJE 20 POENA RAZLIKE...
nazalost ti si glup.....
NAŽALOST, TI SI NAIVAN...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve me strah ove makedonije kako su srbe razbili :D
A ko Srbi sad neka velesila u p.m.?, Jedva se provukli na EP. Da smo mi odigrali kako znamo, kao protiv Grčke u Njemačkoj, i mi bi ih razvalili.
Srbija je došla oslabljena na EP. Pogledaj im roster to su sve haman djeca od 20+ godina. Za 5 godina ce imat prejaku repku ukoliko roster ostane isti. Mi ako ne ginili danas na terenu ne gine nam poraz od 10+ razlike. ALEEE ALEEEE VOLIM LJILJANEEEEE ALEEE ALEE
Sretno momci !
Uradite ili nemojte uraditi, nema pokušavanja.
To je istina. Al' ja želim motivirati svoju ekipu da pobjede, da dadnu sve od sebe. I ja sam zaljubljenik u pokušaje. Jer šta bi nam život bio kada ne bi bilo pokušaja ? To bi bio prazan život, život bez emocija i bez sreće.