Danas počinje EP u Litvaniji
0
BiH na startu protiv Grka, cilj je drugi krug
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabit zvani Sibir..uvijek na minus 25
donji smo sa sabetom, al ipak veliko sretno...
Uhhhhh dobro je, samo 9 razlike
vodimo na poluvremenu, sad se sabe uyebat stvar..
al\' će nam heleni *ebat majku danas:D
GRČKA,GRČKA,GRČKA!!!
Idemo naši,poderite ih,mislim na GRKE!
Neko se bori za medalju, a neko da izbori drugi krug. Danas gazimo zabare, napriejd Srbija.
On da je pravi trener rekao bi igračima ovako: Grci su bolji od nas i zato idemo odigrati jednu trening utakmicu gdje ćemo uvježbati nekoliko akcija koje će nam poslužiti da se pripremimo za fince ,Crnu Goru i Makedoniju sa kojima možemo ako damo sve od sebe, izvući rezultate koji će nas odvesti u drugi krug. Znači odmarati u utakmicama sa grcima i hrvatima ali bez velikog opuštanja i velike koš razlike (sramote) a u ostale 3 utakmice dati ne 100 % nego 150% borbe, znanja i htijenja da se prođe u drugi krug. Naši koliko su tvrdoglavi , izmoriće s sa grcima pa će nas onda svi redom nakantati. Ako uzmemo fince biće dobro.
@ BIH zato trener u kosarci odredjuje svake minute ko ce biti na parketu i koje akcije da igraju u napadu i kako odbranu da igraju
@jap preko 20 razlike al opet navijam svim srcem
um caruje a snaga balvane valja
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAH OJ OPLAKAH ! i onaj danas na kladionici igram preko 20 razlike dobijam znam to to su lake pare :D !
Tim ne cini trener , neg igraci !
vidim nam sve poraze :)
Zar su Grci pravoslavna braća, pa oni su izdali veru pradedova.Seti se samo onih bogova rata,mira,ljubavi,mora,zemlje,zraka,mitologije.Zar su ti to braca po veri
a mozda je sabe genije pa nas je sve zavarao