Petrović i Marković odlično rade
53
Bh. reprezentativna košarka korača stazom uspjeha
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj seljak, sreca pa se ti ne pitas jel za nas sport :D
aco veliki strucnjak pun pogodak sto su ga izabrali za trenera
@Zenica, to tvoje da se u Zenici igra u fiskulturnoj sali zeljezare Zenica ili na Bilinom polju na grbavoj travi mozes mami pricati kad dodjes kuci! Nisam iz Zenice i libo me racku za njima, ali papak sarajevski jesi li ikada bio u Zenici? Ako nisi molim te da prvom prilikom posjetis gradsku arenu Zenica, a mozes i \"grbavi\" teren Bilinog Polja. I seljacino kad to uradis onda komentarisi o tome gdje se sta moze igrati u Zenici!
Nurkic izabran za MVP prvenstva;)
ako ne mozemo njih pobijediti ne trebamo onda ni ici na euro
Gruzija je pravo jaka, imam utisak da mnogi misle \"lako cemo\" protiv njih. Oni su nam vjerovatno najveci konkurent u grupi. Bice tesko.
Osporavanje Nene Markovica u bilo kojem smislu je zločina za doživotni zatvor
dragi Grofe, pnovo komentari, ko biva vi nešto vidijeli, i eto mora neko da igra ko nije zaslužio, valjda nacionalno. Normalno je bolan Grofe, da neko mora, i da igra, jer da neigra nebi ni bilo ekipe koja pobjeđuje, a tebi izgleda sve smeta. Marković je jedini autoritet ekipe, da može reć ko će da igra i...
Marković Nenad !!!
e nek mi nekog pobjedimo vala xD
Svaka cast decki, Jucer je Hrva.tska postala prvak u A diviziji, a BIH u B diviziji. Ja kao BH Hr.vat ponosan sam na obje repke ;)
Grofe care, nudis li ti kakve alternative? Ko je po tebi trebao da odigra na mjestu Rikala? Jel\' to mi imamo mnogo opcija na istoj poziciji pa su ostali zakinuti, jer je Rikalo, kao sto kazes na nalog njegovog starog, igrao. Dosta je vise rekla-kazala bez ikakvih dokaza. Na kraju krajeva strucni stab je postavio igru na najbolji moguci nacin i osvojio turnir... Bravo juniorima i strucnom stabu!
Hajd nek je malo i nas sunce ogrijalo
uspjeh je sto smo formirali mlađe selekcije, jer je to baza za seniorski tim
A gdje bi ti da igraju? U fiskulturnoj sali zeljezare Zenica? Ili na Bilinom polju? Kosarka na grbavoj travi? Smiri se papcicu
Bravo za Petrovica i Markovica, naravno i za sve kosarkase, konacno da i nasi kosarkasi pocnu da postizu dobre rezultate i da ne \"moramo\" uvijek navijati za komsije, kao mi iz RS sto smo navijali za Srbiju, Hrvati iz FBiH za Hrvatsku, sad konacno imamo nasu reprezentaciju skojom mozemo biti ponosni, a komsijama pozeleti srece i reci im da budu sretni ako izbjegnu susret s nasim Zmajevima.
uglavnom, Bosna je PODERÄLÄ ´´rvatsku u SVIM bitnim tekmama, takodjer i na proslom EP kad smo ih IZBÄCILI sa EURa, a \"hr decki\" su htijeli doma s jednom od tri medalje.... ;)) znaaaaaaaciiiiiii, znaaaaaciiiiiii, UVIJEK za Hrvatsku u kosarci smo za 20 KLÄSÄ ispred....... ;))))