Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu reci, drago mi je sto smo hrvate dobili samo. Drago mi je bilo kad god smo pobijedili ali sad...sad sam sve j.b.n.e zivce izgubio, tokom utakmice. Ostaje nam da gubimo zivce i u Zenici, ako Dzeko ne poludi.
Respect BHF-u cestitke momci na 2 pobjede na turniru bice bolje sljedeci put aBd.
kako su pojedine bosnje glupe to je neshvatljivo ccc,pa njima je draze ej dobit samo hrvatsku ccc a ko za ostalo ih bas briga,kako je to samo jadno i primitivno aaaaaaa sramota me gdje zivim zbog takvi tukaca.alo kompleksasi ne trazi problema tamo gdje ih nema,pa da je hrvatska dobila bosnu pa nebi bilo nikakavog idiotizma sa njihove strane,jedino bi mozda malo hercegovci to slavili.al pustite se njih.bezveze samo ispadate komleksasi .a i jaka je bila stvar dobit ovakvu nikakvu hrvatsku koja je ostala bez dva najbolja igraca ukica i tomasa a i trener im je bio na razini sabita hadjica,samo ovog su jos tukli na klupi za razilku od sabeta koji na time outa samo zna reci ajmo igrat u pm.
Ipak se dalje nije moglo sa ovakvim kadrom. Hvala pravim Bosancima (bošnjacima, srbima i hrvatima) na učinjenom. Svidio mi se komentar na TVSA sinoć. Koji je ono lik? U principu nismo ni trebali biti tamo. Ostali nacionalistički komentari su svakako plod bolesnih ili isprovociranih umova pa nisu ni vrijedni mog komentarisanja.
Heljp Baznijaaaaaaa Pljiiiiz heljp dženocajd.Daj nas pustite daj sadake heljp baznijaaaaaaa
ne ne,ne treba nama varda...mi sjajno pokrivamo reket i koristimo svih 9,ovaj 12 igraca...
Nema veze,svejedno reprezentacija \"ove država\",a ni \"država\" do slijedećeg prvenstva neće postojati.Hehehe,ljepši scenario nisam mogao poželjeti.
Sto se tice same utakmice...ta kobna trece cetvrtina i promaseni ziceri su nam donjeli poraz.Inace,imamo dosta dobre igrace,sa kojima jedan jaci,bolji selektor,moze napraviti mnogo mnogo vece rezultate,i ostvariti respektabilan plasman.Po mom misljenju,za nas bi bio dobar Juri Zdovc. Imamo tu mladih igraca,fali nam centar naravno.
Stvarno je veliki poraz i sramota kada se vide komentari puni mrznje prema Hrvatskoj....to samo pokazuje da smo nacija koja niti moze,niti zasluzuje napredak,sve dok vlada ovaj mentalitet mrznje....i kad se zarati svi ce se pitati \"Pa sto nas,mi smo bezgrijesni,nikog mi ne mrzimo...\". Mrzi i bit ces mrzen...sram vas bilo nacionalisti
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.............................. e neka ste izgubili .ebli kuvu svoju glupu.digli ste se u visine ko ste ko vi??????dobili ste bjednu hrvatsku,a niste ni vi daleko od te riječi. dobit nekog nakon 18 godina,halllloooo 18 godina čovječe,i odmah u glavi borba za medalje.samo poštivam srbe u ovome sportu,da bodga igrali finale,jer su tako moćni.
ispade 22% rezervata.
Gravče na tavče al po čokalijski ..... I bez zaprške ....
fino sam ja govorio...trebalo je ici na 0:0 i bunker odbranu...a sabit se nesto pohasio \"idemo na pobjedu\" eto ti sad \"hajmo u pm\"
Sabite....reci nam de šta to tvoje misli rade..... ŠTO NISI DAO OSTAVKU BAR U TREĆOJ ČETVRTINI....!!!!!!???????
Je li novinar gledao utakmicu, Teletovic mora biti neefikasan kad mora igrati i skakati i trcati za Bajramovica, najbolji suter mora ici pod kos da bi se Bajramovic izvlacio na tricu.
pa makedonci su bolje odigrali kompletan dio prvenstva i red je da ljudi idu dalje zelim im sve najbolje u nastavku
domercant heroj