Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajuci prve dvije utakmice, sanse su nam nikakve. Mulaomerovic je potpuno pogubljen...bezidejan...
"Ako hoces da pobjedis, ne smijes izgubiti" ... Tako je govorio legendarni Pape :)
nemamo mi širine za neku ozbiljniju igru. daj bože da griješim. ali ako ćemo sada i u budućnosti zavisti od raspoloženja pojedinaca, tanko će to bit... ko jufka
@tuzlak478 buraz moj, kakav inat. da je do inata i ti i ja bi večeras nastupili. vidio si protiv šveda, a i protiv rusa prvih pet minuta. zahuktamo se, 6:0 - 8:0, ali nemamo pluća ni guzova da iznesemo do kraja
Dodik je dogovorio sve sa Putinom,rusi ce nam pustit da tijesno pobijedimo tako da ce rusi ici kao prvi a mi kao drugi u grupi....A za uzvrat ce bakir da zahtijeva od ustavnog suda da poniste odluku o devetom januaru :-)))))
predlazem da se ne obrukate....
Hmmm,tesko cemo mi uzeti Ruse veceras.Navijam svim srcem za nasu repku sto je razumno,ali gledajuci ove prve dvije tekme..teskooo.Ali opet,sretno momci!!!!
ako musa proradi bice rusi poderani
Mus dere jarca.
ima li neko link za tv prenos. Nazalost Bosna je jedina drzava na svijetu koja NECE da ima satelitsku televiziju vidljivu u svijetu, a nece jer u njoj zive de-konstutivni majmuni poput Bosnjaka, Srba i Hrvata koji punom parom rade na razbijanju drzave. Da tu ima ljudi i ljudstva placala bi se pretplata jedinom drzavnom javnom emiteru kao patriotski zadatak i onda bi imali i drzavnu politiku i vidljivost u cijelom svijetu.
da stvar bude gora. Vlasnistvo nad internet opcijom Bosna TV su preuzeli cetnici, pa se BHT1 ne moze ni gledati ukoli9ko ne pristanes da finansiras cetnike svojim tesko zaradjenim parama.
Pregazit ce nsas Rusi kao plitak potok.
More bit, al' more i ne bit, sto rekao Alija I.
Kljucno je ubaciti vise od Rusa!
hajahahah debil ne može pogoditi zenba
Ključ je odbrana, nema odbrane.
ne brine mene prvo poluvrijeme, posebno 1/4, ali 3/4 i 4/4...e tu smo 0....
Teško, ipak se bojim da tu nema "štofa" za jedan takav podvig... Previše slabosti u ove dvije utakmice .... Bojim se i nadam se ...!!!
Ma ako zapne na poluvremenu im pustite malo Cecu i ima da razvale.
@tuzlak478 Mozda i to pomogne.
Igraj Bosno ne daj se, igraj svi smo uz tebe, aleeeee, ale, aleeeeeeeeeeeeeeeeeee