Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MOMCI, BRAVO BOSNA I HERCEGOVINA ! CESTITAMO !
ZACK ZACKARY WRIGHT MIRZA TELETOVIC JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
cestitke bosanskoj braci
proud to be bosnian :)
NAJSMJESNIJA JE SCENA KAD VIDIS NA KOSARCI MINISTRE SA SAVJETNICIMA PREMIJER ITD.. IL ONI NEMAJU POJMA O PRAVILIMA KOSARKE PA IM SAVJETNICI MORAJU OBJASNITI ILI TO TAKO INACE IDE ,VJEROJATNO KAD IDU SA ZENAMA U KREVET A MOZDA NEMAJU CIM ZENE T.A.S.L.A.C.I.T.I. PA MORAJU I TU BITI SAVJETNICI )):
Fudbaleri na vama je red, nemorate pobjediti baš 8-1 al makar 6-0
Svaka čast!! Hvala Bogu sto nas je usrecio :) I nadam se da ce narod napokon vise gledati kosarku, a ne onaj dosadni lopovski fudbal :) NAPRIJED BOSNA I HERCEGOVINA!! Ponosni smo na vas!!!
Cestitke momcima. Rumuniju stvarno rasturise. Neznam samo koliko su mladji kosarkasi dobili priliku u ovoj zadnjoj laganoj pobjedi. Publici isto svaka cast.
SDA je stranka koja ljude jednostavno baca u depresiju i vjerovali li ne, na jednoj psiholoskoj osnovi ovo sto gore neki pisu da bez njih nasi sportisti bolje igraju, mozda ima neke osnove.
Podjebavac ne zajebaji kakve ba kamenice.
stvarno za ove srbe nije sport, za njih je bacanje kamena sa ramena: nogomet bih - estonija 7-0 estonija - bih 0-4 estonija - srbija 1-1 srbija - estonija 1-3 kosarka BiH - Estonija 81-69 Estonija - BiH 90:96 BiH - Crna Gora 83:81 Crna Gora - BiH 86 - 94 Estonija – Srbija 88:81 Srbija – Crna Gora 71:73. Crna Gora – Srbija 72:62. Sta reci srbi ne samo da su gubitnici u ratovima, nego kao sto vidite i u sportu, ono sto mocna bosanska repka pregazi sa pola muke te repke srbiju oderu, neka se oni bolje okrenu bacanju kamena sa ramena nekoc srpski nacionalni sport nisu za njhi civilizovani sportovi razvijenih i kulturnih zemalja popute bosne
Navijanje kao i uvijek na nivou....RESPECT FOR BHF
I reprezentacija srpskog entiteta se plasirala na međunarodno takmičenju u bacanju kamena sa ramena, u jakoj konkurenciji reprezentacija Džibutija, Jermenije i Nagorno Karabaha, osvojili su stabilno 3. mjesto i plasirali se u završnicu takmičenja koje će se krajem 2013-e održati u Leposaviću pokraj Jarinja, blizu Trebinja, Ljubinja i Jebinja
hehe vidi moijeh kolega iz SDA ne kupuju se tako glasovi morate im soka gaziranog kupit i plasticne case naravno i muzika BAJA MALI KNINDZA
Pravo zbore Suljo i Bakir.Bez naše SDA pravo dobro za BiH.
U pravu je moj haver Suljo.Od kad našu SDA izbaciše iz vlasti krenu Bosnu pravo dobro u svemu.Da su znali da nas davno izbace iz vlasti. NAROD ZNA!
Sve cestitke od srca nasim sampionima,naseme Aci gos Novoselu strucnom stabu ,nasi dragim navijacima BiH i svim patriotama .VOLIM TE BOSNOOOO VOLIM TE BOSNOO VOLIM TE BOSNOOOO