Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deranje guzova!!!HAAHAHAHAHAHA
e bravo croatisimus,jucer sam govorio za ovu supernuvjericu kad je rekla samaranje hrvata,vidis kako se vraca ,triba bit covjek i ne rugat se nikad nikome,vidis kako su hrvati vratili danas,i sta bi ja sad kao triba,rugat se bih,nikad
dje su komentatori od jucer, 35 razlike? hahah
Bosna se u nijednom sportu nije mogla nositi sa Hrvatskom pa ni u košarci.
Najveći BIH rezultat u košarci je 8mj. na euru, većinu velikih natjecanja ste propustili. Nama je košarka loša, ali i takvi imamo 4 medalje, srebro sa OI, 2 bronce sa Eura i jedna sa SPa. Dobili ste nas u jednoj prijateljskoj utakmici nebitno kad večina igrača nije igrala i u skupini na euru kad ste bili zadnji u totalno nebitnoj utakmici. Na fibi je Hrvatska 12. a BIH. 58. Dakle ne možete sa nama u isti rećenucu ni što se košarke tiče.
koment nigdje veze.. fakat vas dobijamo.. pohledaj Rp
Ubili su brašno u nama.. Ali nema veze svakako smo u zadnje vrijeme u ovim komšijskim utakmicama pobjeđivali.