Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musa, Atić, Sikiraš, Buza, Čampara, Karahodžić, Nurkić, Glogovac, Sulejmanović, Nedim Đedović, + Teletović, Renfore, Nihad Đedović ima da karamo sve narednih 15-20 godina :p
@Jale1 Ostali mogu napredovati još, Nurkić u njihovim godinama nije ni trenirao košarku a vidi ga danas dokle je dogurao :p
hahahah, spanija na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da je MUSA juce ovako igrao razvalili bi i Australiju....nije bio njegov dan...svaka cast momci..
čuj nije bio njegov dan a momak imao 35 poena :D i danas su ostali tarabe bili, samo je Musa odličan bio
@Stiv Pa jest imo 35 poena iz 100 pokusaja...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
80 posto poena ziceri i slobodna bacanja
Lijepo je biti pozitivan i optimista, ali stvarnost nam je crna, a budućnost nikakva. Ali, ako glasamo za SDA i Bakira, onda povlačim konstataciju. Ima da jedemo zlatnim kašikama, a u košarci, kako kažeš, da rasturamo. SDA i Bakir ima da od nas naprave košarkašku velesilu. Svi će reprezentativci košarkaši imati bradu, a reprezentativke će igrati pokrivene.
Allahu Ekber tri poena
Ne bi da hejtam ili slicno svaka cast, ali cini mi se kao da je i dosao radi nekih rekorda. Juce je bio katastrofalno sebican, ja bi rekao da smo juce zbog njega i ispali. Mahalski pokusaji da se ubaci trojka, totalno nazor i bez rezona.
Veceg talenta nije bilo od vremena Drazena Petrovica, ako nastavi radit i ostane na zemlji, za par godina biti ce jedan od najboljih u NBA
@serbiadrina te koje smo pobijedili su na svjetskom prvenstvu a oni za koje ti navijas nisu
Neznaju oni..... kako Musa dere 🐐
Odličan igrač,veliki potencijal, ali mora više igrati timski,jer ovo je timski sport. Zato smo juce zjanili zbog previše njegovog soliranja.
Svaka vam cast, od prvog do zadnjeg..dali ste koliko ste mogli..jedva su se i pripreme odradile..da je drzava kakva nije moglo se i dalje dogurati.. Vi ste ponos nas.. Hvala vam!
Pandza imam prijateljicu za tebe, a za ostale, ja stvarno nemam rijeci, ja ne znam jel vama ostalima ljudi ovoliko drago zbog ovih momaka... ali ja sam presretna
ja sam se ukakio od srece
Josipe ako ništa drugo je*aćeš večeras
"Pored Muse koji je postigao 50 poena, Čampara je ubacio 9, Mutić 8 poena" Nista Adi Alikadic koji je ubacio 14 poena, imao po 3 skoka i asistencije, na kraju index 12? Nista to, aaa?
Sta se ova Dominikanska Republika nagoni? Fasovali su vec jednom....
Bravo zlatni momci.
hajvan cuvena kosarkaska nacija
MUSA KOMOTNO MOGO' SAM IGRAT, HAHHHA :D
e jes ih Musa izbambuso