Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledano, pružen je otpor. Iako smo imali najtežu grupu stvarali smo iznenađenja i to se cijeni. Zadnje dvije utakmice su odigrane nekvalitetno u odnosu na prve tri, ali Bože moj. Idemo dalje, svaka čast momci!
Hvala Beciragicu tebi i momcima sto nas niste obrukali nego ste pokazali ogroman potencijal i lijepe koseve ...
Ma nama je prekratka klupa. Campara i Penjava nisu nikako igrali, Sulejmanovic 10 min i jedan poen po utakmici, Lazic odigrao 50 minuta i imao 0.8 poena po utakmici 1.5 skok i 0.5 asistencija, Gegic poena 4.4 po utakmici, Vrabac 70min i 3.4 po utakmici, Kamenjas 3.2...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ljudine,sa ovom solidnom ekipom iznosili ste sa svima ravnopravno osim Litvanaca koji ce pobjediti i Spance !!
NE TREBA NIKADA BITI ZADOVOLJAN - MOGU VISE, MOGU BOLJE I .....TACKA.!! -KO NE MISLI TAKO NE TREBA DA IGRA I VODI TIM.
Bećiragiću ljudino!!
***** Nasi kosarkasi moraju imati bolje fizicke pripreme, da bolje jedu, da igraju timski i da vise uce da sutiraju i pogadzaju kos--i da vise zele pobjedu ! Takav je utisak !
*****Tajna je u boljim pripremama.--- Nase pripreme su amaterske a igramo sa vrhunskim profesionalcima sa vrhunskom pripremom
Idi sto prije
Hitno Garzi srediti naše papire,da može I on uz ovog Amerikanca igrati.
Dobro ste igrali, ali nije politička FIBA vrijedna sekiracije
Ako nista evo postavljena je dobra podloga za nastavak kvalifikacija za svetsko prvenstvo.Nek se ovim igracima pridruzi jos 3-4 dobra igraca pa da se plasiramo na svetsko i napravimo bolji rezultat nego sada.
Sve cestitke za pokusaj....ali ja nikad nebi nastavio neciju pricu pred njen sam kraj...a ti si to uradio imas alibi donekle spasio si uhljebe iz saveza koji su tu dobru pricu unistili
jedina lose odigrana utakmica. ODLICAN TURNIR U GRUPI SMRT!! a bez priprema i para
Fuj nacisti!
Možemo dalje ako se litvanci povuku do večeras, treba sa čekat 😂
Beciragicu hvala na dobroj kosarci, izvucen je maksimum od ovog sto imamo. Svi smo vas otpisali nakon izvlacenja grupa, bilo je razvalice nas, trpace po 30 koseva, uzece nas i madjari, bicemo zadnji itd, a mi smo igrali odlicnu kosarku u egalu sa vrhunskim ekipama.
Narod nafake i kalkulacija, jbg...
Bravo momci, vi ste se pokazali najbolje sto možete, kad bi svi dali upola vaseg zalaganja bilo bi i više, ovako glavu gore i sretno
Hvala svima kolko vas ima!!!! :D