Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a tvoj Bavčić jebao te on da te jebao u 25 godina postigoa dva koša iz slobodnih
jesi li gledao utakmicu uopšte
Nije Sutalo zakazao, on ne moze bolje od ovoga. Jedini koji moze vise od ovog danas je Kikan, a svi ostali su odigrali manje-vise onoliko koliko objektivno mogu.
Upravo ova 3. Šutalo 3/11 Gordić 3 / 11 Kikan 3 / 15 ovaj zadnji za streljačkog voda.
U tome i jeste stvar, Kikan proslo prvenstvo odigrao dosta dobro, cak nam i donio pobjedu protiv crne gore ja mislim, al ovo danas isto ko da nije igro godinu dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj Samire majke ti o košarci.... Pa vidiš Bavčića, sama faca.. Nema on šlifa za košarku, slobodna k'o kamena s ramena, jbt... 20 godina baca nema iznad 20% slobodna.. Kiknović, 10 poluhoroga nekakvih, 8 na prvi potuka0, 2 na drugi.. Šutalo, užas.. E još samo ti sada pozovi Konakovića, Bukvu i Sabita Hadžića i dajte nam upropastite i ovaj ugođaj.. Poljsku smo trebali razbiti sa ovim gračima najmnaje 15 razlike... .. Da ste vi nešto valajli i znali ne bi Bosna na ovo spala..
Svaka čast na komentaru samo ću reći da djedovic, teletovic i nurkic sigurno nisu mogli slučajno u isto vrijeme otkazati nastupe! Ja mislim da je najveći razlog Konakovic
ti sigurno Avdica poznajes licno,ali kada ga vidis,manji si od makovog zrna ! ti si jedna obicna gnjida ovog grada ! p.s. dok je on u Bosni bio,ti si mogao gledati jednog Partizana,Zvezdu pa cak i neku dobru evropsku tekmu poput one sa Albom ! Ali sigurno si i tada gledao da ti ljudi poput Avdica pruze besplatnu ulaznicu jer za tu Bosnu ti nikada kinte nisi dao !!! Eto Samir nema pravo o kosarci,ali ces nam eto ti gnjido nesto reci...mrs !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je BiH igrala, u skladu sa svojim mogućnostima. Bez Teletovića i ovo je dobro. Nego da vas pitam. Ko je ova djevojka iz Sarajeva s malo jačim nogama? Ako može fb profil. Predobra je. http://i.imgur.com/yDkgtai.jpg
Nije losa, trebao bi je Bazdarevic u reprezentaciju pozvati. Ima bekovske noge. :)
Cuj Izrael na Eurobasketu??? Jesul oni dobri ikako? ....Da ih hoce Rusi oderat
sve zakazalo , nemoj sad ti prebacivati krivicu na te ljude, nije fer a nije ni ljudski ,bar si to trebao nauciti u životu
5 minuta ne dati kos vala ja bi ga nekako ugurao 😁😁😁😁 kompletna ekipa nije na nivou....