Komentari (626)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tim USA je pokazao snagu NBA lige u pravi trenutak...Srbija umorna, ipak cast je igrati u finalu OI.
ovo je bilo NATO bombardovanje drugi dio
Ovo je sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ipak su to Amerikanci, jebi ga. Poštovanje komšijama što su uopšte dogurali do finala i ove godine na OI, a i prije dvije godine na SP.
@RudeBoy Pa sti vi niste u finalima pa nek se piske po vama,po vama se Srbi popiske i prije finala zato ne lupaj ,svoje gluposti i pamet ostavi za sebe
@badr1984hari Nisam učen da mrzim. Fino sam čestitao ljudima. To što naši ne mogu pobijediti nikoga na nekom tamo turniru, nisu krivi Raduljica i Teodosić. AkoBogda da i mi jednog dana gledamo naše košarkaše.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ZA ovo su braca Srbi zasluzili plasticnu medalju u obliku traktora, ali jbg lako je bilo AMerima, kada se utakmica igrala sa okruglom loptom
Srbi uvijek izgaraju za svoju reprezentaciju i zato imaju uspjeha narocito u timskim sportovima. Jasno tu je i prirodni talent za sport, bez kojeg jasno ne bi niceg bilo, ali on je zajednicki svim juznim Slovenima. Medjutim, isti taj fanatizam u sportu se prenosi i na sve ostale sfere. To je ista ona nacionalna psiha koja je opsjednuta prosloscu, kojoj je kosovska bitka bila nerijeseno, koja misli da su Srbi nebeski narod, koja je ubijala Bosnu 3 1/2 godine. Zato ih goni od mene!
Poturice pokusavaju skretati svoje poglede od proslosti jer uvjek znaju sta ih tamo zauvjek ceka ako zavire. Da bi mogao spoznati buducnost, potrebno je poznavati proslost! Srbi IMAJU u sta pogledati kada gledaju proslost za razliku os svih vas konjusara koji se stidite iste
Ma imaju u sta pogledati, ako vole stravu i uzas. Ali hvala ti na prakticnoj ilustraciji onoga o cemu sam govorio.
Srbija je olimpijski šampion ostatka svijeta. Amerikanci su vanzemaljci. Ako je neko i vjerovao (poput mene) da ih neka od ostalih ekipa može dobiti (Australija, Španija, Srbija, Francuska), to se onda odnosilo na grupnu fazu u kojoj su bili ležerni. Kada su došli u polufinale i finale, odigrali su najbolje i najozbiljnije moguće, pa je zlato zasluženo.
ocekivana pobeda. u svakom slucaju, srbija veliki pobednik.igrati finale OI je veliki uspeh. sa amerima jos uvek ne moze da se igra. jedino su mogli pre decenije sa bodirogom,stojakovicem i ostalima. u svakom slucaju bravo za srpske kosarkase.
Mogli su na +60
Ovako se u Brckom slavilo ludilo do zore sve cestitke Srbiji za srebro ali nemoze se sa onim zivotinjama http://www.ebrcko.net/vijesti/vijesti-brcko/41030-brcaci-proslavili-srebro-srpskih-kosarkasa-video
Uvijek kad srbi polude i nastane ludilo srbovanja, najkasnije su tu amerikanci da ih na zemlju vrate. Sto vise luduju, žešće je prizemljenje. Ali dobro, imaju oni "bracu" ruse koji im svaki put pomognu.
malo se kurcilo, a onda je došao Durant i ubio puru u nebeskom narodu...
Nebeski narod ima finale i srebro. Šta to vi imate? Najveći uspjeh Bošnjaka je poraz Srbije u finalu OI. Bravo.
Amerikanci,stižemo!!!!hahahaha
Sljedeci put u Tokio mi Srbi cemo im poslat nase Pink Pantere Ima da im svo zlato oduvaju Qrac ce imat sta podijelit
jad i bijeda ma gdje cete na amerikance nikada ih nemozete pobijediti
@vojvodazmisic
a pogotovo onaj RADOLJICA NEKA JE IZGUBIO BRAVO AMERI SAMI IH ROKAJTE
I srebro je ogroman uspjeh.
@vojvodazmisic čestitke na uspjehu ali nije koje ste poslali već koji su se uspjeli kvalificirati.
Momci svaka cast! Bice da uvijek los komentar ima onaj koji gubi, ali jasno je da se sa amerima ne moze igrati, a i lud skonta da oni nisu na vodi i vazduhu... Bez obzira na sve, vama svaka cast i hvala na svemu!
Smijesan mi ovaj trener Amerike Mike haos, kofa "njegova selekcija" kofa ih on uigrava nesto, sve individuala...
Čestitke zlatnim afrikancima😂