Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obaveznoooo sada kada se otvorilo jedno mjesto, zovnuti Bavčića! Želim da gledam onaj izraz lica prilikom izvođenja slobodnih bacanja....
U državi o čijoj sudbini se odlučuje u birtijama mi se čudimo jednij SMS poruci.... Tko je u ove dvije priče neozbiljan, pitam ja vas i sebe ...???
Koji q.u.r.a.c ce nam crnac ikako u repki,nista protiv crnaca i oni su ljudi kao mi ali ako se vec pravi reprezentacija jedne drzave onda neka za nju igraju genetski Bosanci i Hercegovci jer u suprotnom reprezentacija gubi smisao i postaje samo klub
Nije zaslužio da se ikad više pozove papak jedan
"Ovo je posljednji otkaz u nizu" Ko je još otkazao?
Hasandić, Boljkovac, pa i mali Čampara bi se sigurno više borili, od bilo kojeg stranca. Ne znam čemu forsiranje i naturalizovanje neprovjerenih igrača. Od svih stranaca, svaka čast samo Zeki, ostali nisu vrijedni pomena.
a ne znam koji qrc je tom renfrou i trebalo ovo sranje da igra ikad ikako
a ja patriote i govana
mogao je barem preko skypa.
"Patriotizam" mu nula.
Viber bi ga jeftinije doso...
Ma nek se nosi u 3pm. Koji ce nam k ameri uopste? Samo su tu zbog repke, uzimaju najcesce mjesto nekom drugom. Radije cu gledati kako gubimo sa slabijim materijalom nego nekog koga boli ona stvar za nama.
@useraccount ne znam da je bio crni Slovenac
tReneru ja igRat ne mogu za pRezentaciju...
...čoek nafato bit modernih tenologija. šta je trebo slat telegram?
Ma mozemo mi i bez njega. Kikanovica za pleja 😂😂