Retro tenisice Michaela Jordana
0
Air Jordans izazvale nerede u SAD-u
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ovo kod nas se desilo ne daj boze - bili bi balkanska zatupljena neobrazovana stoka - vec vidim naslove na CNNu i na FOXu kako smo povampiren narod gdje je rat buktao 4 godine sto je za posljedicu imalo nekoliko mrtvih u pocetku prodaje LetiMeho patika...
Ja kod kineza iste uzeo ima hefta vec..
Jeste napaceni svi odma nesto rat spominjete boli vas ba sto oni uzimaju jordanke, moze im se ba..... i ja da imam k.rcio bih se sa lovom al nemam tako da mogu samo gledat jordanke...
jad i bijeda 99%
zevim u seattle-u ...sto se tice ovih stvari stvarno su ludi za ovakim stvarima...jordanke kostaju u prodavnici $180 i poslje prodaju po ebay-u po $600...jordanke su vrlo dobre i kvalitetne, tesko ih je naci. Classic Air Jordan.
Radnje otvaraju u 4 ujutro, do 6 sta se proda prodalo se
pravo su bolesni,u bosnu su banane i kivi tek negdje pred rat dosle a za kafu i deterdjent se stajalo u redovima,gorivo bilo na parne dane itd,itd....o nekim vecim stvarima da i ne govorimo,u americi su hiljade u redovima koji cekaju da kupe patike koje kostaju vise od bosanske prosjecne plate a eto bosnjacima je to bolesno??????????????????????????????
kod nas bi se narod tako otimalo al da neko ostavi kamion pun brasna..
Bolesni Amerikanci !
Marx je bio u pravu: sjaj i bijeda potrošačkog društva. Čovjeka ni od korova.
trebaju koštati 300$ kada tako dobro idu ...
MUS/LIMANI SE NIKADA NEBI TUKLI RADO OVOGA
Budala i paprati nikada nestati
Još malo pa će oni kupovati Fly jao Ming kako je krenulo kupit ce ih Kinezi
uzeo si ti racku
ja voli Dolar i Euro i lazira sve samo ne radim gradjevina