Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj da se zavravamo,covjek velikog srca koji ima minimum treneskog znanja,da nije teletovic pogadjo iz druge drzve vraga bi mi dobili bilo koju tekmu.Svaka tekma se svodila na sutersko ludilo i izolacije,i indvidualnu kvalitetu,dok je recimo njegov kolega na klupi srbije pokazo kako se borboensocu i taktikom nadoknadjuje manjak kvlaiteta
aco u litvanskoj ligi za triiiiii, aaaaaaaaaa ahaaaaaaaaaa joooooooooooj nastavi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aco budi mi ocat, otac
Nisam mogao spavati iščekujući kako će proći.
nek je sa srecom, samo nastavi tako
njemu je vazno da je od samo bosnjacke reprezentacije sto nije istina napravio multietnicku
Zmaj naš!
Ovaj Horvat sto je navodno napravio multi repku od potpuno Bosnjacke,(sto je naravno laz i sto znaci da je nacionalista jer mu nije bitno ko je najbolji nego iz kog naroda dolazi) uopste nije vrijedan paznje, Ne znam zasto objavljujete vijesti o njemu.
ta pisljiva izjava je pokazala ko je on zapravo. I da je volio nasu repku nebi napustio tim jer mu nisu htjeli za 2 mjeseca platiti koju desetku hiljada vise
Vidi jednu stvar, za vrijeme bosnajckih selektora Hrvati nisu zeljeli igrati za BIH jer savez se nije ni trudio da ih privoli da igraju za BIH. Onda dodje Acika i motivira nekoliko Hrvata koji umjesto Hrvatske odaberu BIH i pomognu svojoj domovini. Aco je uradio ono sto Sabit Hadzic, Mensur Bajramovic i jos neki selektori nisu smjeli, otici u Hercegovinu i reci igracima Sirokoga da su potrebni njemu i reprezentaciji.
hrvatski stručnjak ?
ma jok, svedski je
jbg konto sam da je srpski
Očekivano!
uzmi aco sve sad titul