Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno mu sreće želim, ali onu izjavu da je od bosne napravio multietničku ekipu mu neću zaboraviti. za bosnu treba da igraju najbolji, nevažno koja je njihova pripadnost, taman da svi bili iste nacije.
Te izjave su u potpunosti izvrnute iz konteksta kako bi "novinarska" piskarala imala sta pisati. Pod tim izjavama je mislio da je BiH bila ispodprosjecna ekipa za koju bi se odlucio samo neko ko nema drugog izbora (citaj, prvenstveno bosnjacki kosarkasi). Ista stvar je npr. fudbalska reprezentacija - kad smo bili k*rine s kraja 90ih vecina odlicnih fudbalera Hrvata i Srba su isli da igraju za te reprezentacije koje su im nudile mnogo bolje uslove i perspektivu, a pogledaj sastav U21, U19 ekipa danas kad kotiramo mnogo bolje.
Pa oni jesu svi iste nacije, bosansko-hercegovačke, razlika je u etničnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sretno legendo
legenda za BiH kosarku
zaboli me za acu, protiv njegovog dolaska sam bio i u repku našu.
u ovim trenucima mirza briljira za Brooklyn 11p.poslije kraja 3 cetvrtine... dominacija majstora....
http://www.youtube.com/watch?v=dEVaLYBymkg
http://www.youtube.com/watch?v=ajxYKhNKl30
Kao on sada nebi mogao da vodi našu repku i klub istovremeno ? Čak bi i više zaradio a nama bi pomogao, ali ali...
Ja mislim da si čuo za termin nacionalnih reprezentacija i sasvim je jasan dokaz razlike od etničnosti jer ne postoji etničke reprezentacije nego nacionalne, također pročitaj ovaj tekst da ne pišem đaba gdje je sve jasno objašnjeno: http://www.orbus.be/aktua/2013/aktua3512.htm
Veliko sreće i uspjeha kralju 😊👑
jel i tu radis dzabe? nemoj brate moras sta za pemzije skupiti :D
Sad kad od Lietuvos Rytas-a napravi multietični tim...
*multietnični
*multičetnički hahaha
opa bato , haj nek je sretno.
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Fin izbor,sretno Aco
Najbolji trener Bosne u košarci u zadnje vrijeme.Svaka mu čast uradio je mnogo za našu Bosnu..Iiii Sretno.
Odveo nas na Evropsko prvenstvo i tamo pobijedio 3 drzave i ujedinio nas što je najbitnije.
sve to uradio za nas i marke nije uzeo. :D
Sretno Petrovicu
posalji nam razglednicu