Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aleksandar Petrovic - Aco, selektor BiH
Covjek je normalam, pametan i operisan od nacionalicticke bolest.....uz to bio je je dobar kosarkas. Dobar potez za BeHa!
Konacno neka dobra vijest, ovo je dobro- vrlo dobro
Sjetimno se svi zajedno skenderije i gađanja pitom i burecima i ćevapika kukoća i rađe i pjevanja gazi ustaše . neki to zaborave a neki ne. sjeti te se utakmice željo hajduk. kad je 8 navijača iz splita povrjeđeno. Aco malo se provrti uzmi pare i razguli mani se ti hrvata znaju oni za kog treba Igrati.
Došlo je vrijeme da BIH reprezentacija nešto napravi!Čekamo da BIH reprezentacija napokon u pozitivnom smislu eksplodira i napravi veliki uspjeh i okiti se medaljom s nekog od natjecanja!Mislim da je to s ovim čovjekom moguće!Sretno BIH!
novosel je dovoljno strasna velicina za svaku balavu nafurotinu da da sve od sebe na parketu... sto se tice gornjeg komentara da ce unistit repku - ja ne znam moze li biti unistenija nego sad.... sretno slavnom dvojcu da naprave slavnu petorku.
BiH - Evropski Kosarkaski Prvak 2013 !!!
ovaj covjek Aco Petrovic je ubacen od hrvata da napravi probleme i unisti repku jer je BIH jaca od Hrvatske a oni se tog plase i ovaj covjek ce ko fol nesta raditi a samo ce da spijunira i unisti ono malo dobrih bosanskih kosarkasa, vidjecete sta vam govorim za dvije tri godine necemo se ni kvalificirat
@mrle a eto bilo koja čistokrvna hrvatska reprezentacija je sastavljena od hrvatskih hrvata... jest al u k****. sve puno BiH hrvata... bezmudića
pa ova ye.b.ena propala tvorevina bh nemoze bez Hrvata ni u kom sportu....hahaha ja bruke
Super je informacija da ce i Novosel biti ukljucen u rad reprezentacije. Aco bi mogao napraviti odlican posao sa nasim momcima. hoopsuniverse.net
ZAR NIJE OVO ISPOD ISTO BILO I PROSLE GODINE ??? Košarkaška reprezentacija BiH će u Sarajevu boraviti do 24. jula nakon čega idu na turnir u Italiji gdje će igrati sa Finskom, Crnom Gorom i domaćom ekipom na trodnevnom turniru. Početkom augusta, naša reprezentacija će igrati na turniru u Sloveniji gdje će odmjeriti snage sa Srbijom, Hrvatskom i Slovenijom. Nakon toga slijedi povratak u Bosnu i Hercegovinu gdje će, prije samog početka kvalifikacija, odigrati još nekoliko utakmica.
Evo i ja da se javim.. Kao prvo zelim da pozelim dobrodoslicu selektoru.. A kao drugo zelim sve najbolje ludom Sabetu :)
Mozel\' se kontaktirati kako Aco da mu ukazemo na problem zvani:\'\'Bajramovic,Bavcic,Jazvin\'\'? Sve u svemu imamo respektabilna imena u rosteru... Domercant,Djedovic,Teletovic,Sinanovic,Gordic,Ikonic,Varda...Mogla bi stvarno biti jedna lijepa sportska prica...
bogdanovic,begic,rizvic,sinanovic,preldzic,planinic....valjda se nece vise desavati
DJE SI CARE
Litva Porn movie BIH 92:80 HR